Anonim

ANIME Ah! My Goddess OVA Opening: My Heart

Var det inte möjligt för polisen att tvinga en utloggning från backend? Eller åtminstone uppdatera spelet till där en utloggning är möjlig?

2
  • Jag antar att det inte var möjligt annars skulle de ha gjort det någon gång under de två åren som de fängslades i spelet.
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/23916

Nej, det var inte möjligt för polisen att tvinga en utloggning från backend. Spelarna var anslutna till spelet med hjälp av Nervegear. Nervutrustning ansluten till spelaren med mikrovågor, så att spelaren kan fästas i spelet . Deras sinne var styrenheten. Föreställ dig en sladdad Xbox-controller som självförstör när den dras ur ... det interna batteriet i växeln hindrade spelaren från att koppla bort utan att dödas. Även om servrarna sprängdes skulle headsetet döda spelarna.

Och nej, det fanns inget sätt att uppdatera spelet för att göra det möjligt att logga ut. I avsnitt 12, "Yui s Heart", avslöjas att spelet är fristående och inte skulle ha tillåtit en extern uppdatering.

Om spelet hade utformats för att vara tillgängligt utifrån, skulle en uppdatering för att låta spelarna logga ut ha varit möjlig, men den var utformad så att spelarna inte kunde logga ut. Det fanns till och med en plats för utloggningen på menyn, men den togs bort och spelarna satt fast.

1
  • 1 Tack för ändringarna