Anonim

Dragon Ball Z Revival Of F - Song Playlist # 2

I föregående avsnitt God of Destruction Toppo förstörde absolut Golden Frieza (som ska vara lika kraftfull som Super Saiyan Blue) och Android 17. Hans Hakai var också mycket kraftfullare jämfört med Sidras Hakai. Goku även med SSB Kaioken kämpade mot Sidras Hakai-boll medan Frieza lätt kunde kontrollera den. Så Golden Frieza strax före Power of Tournament kan betraktas lika stark som SSB Goku.

Vegetas nyfunnna kraft är inte lika stark som UI Goku eftersom UI Goku kan gå tå till tå och till och med vinna upp Jiren. Så om Vegetas nyfundna kraft anses vara nära eller något större än SSB Kaioken, hur lyckades Vegeta så lätt besegra Toppo i nästa avsnitt?

Det finns några felaktigheter i din fråga.

  • För det första var Goku i sin basform när Freiza slog honom med Hakai-energin och han vred inte SSJB eller Kaioken. I avsnitt 125 ser vi förstörelsenergin som kan förstöra alla former av energi, så det är mycket troligt att Goku inte kunde vända SSJB medan han satt fast i energibollen. Freiza, å andra sidan, var i sin gyllene form och stark nog att bryta ut ur den.
  • Baserat på kampen efter ser vi SSJB Goku per turnering var på samma nivå som Golden Freiza. Det måste noteras att Goku i sin SSJB från växte betydligt starkare på grund av flera Zenkai-boosts.
  • UI Goku kämpade mot en mycket undertryckt Jiren. UI Goku mot Kefla var mycket starkare och hon var tillräckligt stark för att ta slag från honom (Som påpekades av Whis var inte kraftfull eftersom Goku inte hade behärskat attackdelen av UI ännu). Nuvarande Jiren använder mycket mer kraft än då.

Vegetas nya form före hans kamp med Toppo, var relativt makten till SSJB + Kaioken * 20 Goku (Den starkare SSJB Goku), vilket gjorde honom mycket starkare än Golden Freiza. Freiza i sin gyllene form är ännu svagare än karaktärer som Anilaza och Kefla när det gäller styrka. Toppo i sin Gud av förstörelseform var starkare än Kefla som vid den tiden var den tredje starkaste (varav 1 var Jiren och 2 var Goku). Det är därför vi ser Vegeta överväldigad av Toppo under den inledande fasen av hans kamp. När Vegeta startade efter nådde han en styrka mycket starkare än Kefla och Toppo men svagare än UI Goku och kunde därmed slå ut Toppo.

Under striden mellan Universe 7 vs Anilaza (Vi ser 3 SSJB-nivåkaraktärer (Och låt oss anta att Gohan och Android 17 är till och med SSJB-nivå som de definitivt inte är), så 5 SSJB-karaktärer kan hålla sig i en strålkamp med Anilaza Kaioken * 20 SSJB Goku är samma kraft multiplicerad 20 gånger och UI Goku är oerhört starkare jämfört med Kaioken Goku. Vegetas form är relativt detta (initialt) och han var mycket starkare än Freiza när han först kämpade Toppo som är varför han inte helt lekte med.

2
  • Om Goku var i sin basform och försökte bekämpa Sidras Hakai, vad hindrade honom då från att gå SSB Kaioken? Hindrar Hakai transformationer eller kraftförstärkningar?
  • För det första var det inte en Hakai från Sidra. Han gav en bråkdel av sin energi till mördaren (som var extremt svag) för att använda den. En hakai från Sidra skulle ha varit mycket kraftfullare. När det gäller den andra delen av din fråga finns det två möjligheter. 1. (Det mycket troliga scenariot) Goku har vanligtvis att inte ta något på allvar till slut. Han använde sin basform medan han kämpade med Jiren initialt, till och med Monaka (Goku visste att Monaka var starkare). Så han försökte troligtvis bryta ut i sin basform. 2. Hakai-energin hindrade Goku från att enkelt transformeras.

Sidra verkar vara en av de svagaste destruktionsgudarna. Hans kai nämner att det kanske inte är så lätt för honom att förstöra frysen. Frysen kunde också hantera Sidras hakai energiboll, och han kunde inte med Toppos hakai. Jag håller med dig om att Frys är på nivån av Goku i super saiyanblått eftersom det nämns i serien. Och jag håller med om att Goku super saiyan blue kaioken och Vegeta ultra super saiyan blue kan vara på en liknande nivå (även om vi inte vet vilken kaioken Goku använde, dvs x5, x10, x20, etc.) 17 ligger nära en super saiyan blå, så för att Toppo ska överväga frysen och 17 måste han vara kraftfullare än två super saiyanblå. Men mellan kraften i 2 super saiyanblått och kraften i 20 super saiyanblått (vilket kan vara kraften i ultra super saiyanblått Vegeta, eftersom han liknar Goku som kanske använde super saiyanblå kaioken x20) finns det en mycket utrymme. Så till exempel kan Toppo ha kraften i 10 super saiyanblått, och Vegeta är fortfarande överlägsen att han har 20 super saiyanblått.

Jag håller inte heller med om att Vegeta lätt besegrade Toppo. Han tappade energi och några av hans attacker misslyckades väldigt. Toppo och Vegeta verkar vara nära makten, personligen tror jag Toppo är nära kraften i 20 super saiyanblått eftersom han är nära Vegeta och han är nära Goku som förmodligen använde super saiyan blue kaioken x20.

1
  • Jag måste vara oense om att Sidra är de svagaste gudarna för förstörelse. Argumentet för detsamma är headcanon. I mangan var Sidra tillräckligt stark för att blockera en sprängattack från Beerus som var tillräckligt kraftfull för att skada flera förstörare. Sidra gav också en bråkdel av sin energi till en mördare som var svagare än Yamcha i styrka. Sidra är inte så aggressiv som en förstörelsegud och är mycket mer på den mjukare sidan, varför Kaioshin gjorde uttalandet.