Anonim

Angie Tribeca Tease [PROMO] | TBS

För att någon typ av Paramecia ska kunna använda sin kraft måste de göra något med kroppsdelar.

Precis som hur Bartholomew måste korsa fingret för att skapa en barriär, eller Foxy måste hålla ihop tummen, mitten och ringfingret för att skapa Noro Noro-stråle.

Men hur kan de veta att korsning eller stickning av tre av fingrarna kommer att aktivera deras krafter?

11
  • Nu gör din fråga mig nyfiken - Varför fick Law veta om hans makt - vi har sett honom kämpa när han åt djävulens frukt
  • Jag tror att de bara är där för att visa att de nu kommer att använda sin makt som att ropa teknikens namn och för att aktivera de lär sig och övar och behärskar sig själva.
  • @exexzian, ja, det är också anledningen till att jag frågar om den här frågan förresten.
  • @mirroroftruth ja, om makten är precis som Luffy eller Buggy tror jag att jag kan förstå, men för andra Paramecia som måste ha något villkor för att aktivera sin kraft, det är vad jag inte förstår här. Som jag sa, Bartholomew eller Foxy, såg jag aldrig deras kraft aktiv utan att korsa eller sticka tre av fingrarna, eller hur?
  • Jag är inte 100% säker men korsfinger, hand är bara för att visa och för att veta om kraft kommer de att vara medvetna så snart de äter djävulens frukt men behöver tid och träning för att använda den ordentligt

Det verkar finnas 3 olika sätt att lära sig detta:

  • Experimenterande

Om en användare inte har någon aning om exakt hur hans frukt kan användas, kan han leka med olika rörelser eller bara leva sitt liv. Brook förstod aldrig vad hans frukt kunde göra förrän han redan var död. Hypotetiskt kunde Bartolomeo ha levt sitt liv utan att ta reda på om han inte hade hänt att korsa fingrarna på rätt sätt (förutsatt att det krävs).

  • Anledning

Vissa användare har en aning om vad deras frukt är när de äter den. Andra har endast delvis kunskap om sina förmågor. Barrier Fruit är baserad på ett barnspel. Om Bartolomeo visste att han hade denna frukt, kunde de ha försökt att anta det spelet för att se om det fungerade. Detta kan kombineras med experiment för att förbättra frukten. Bartholomew Kuma och Law verkar ha bestämt sig för att försöka använda sina förmågor till abstrakta begrepp och studerat deras förmåga att lära sig hur man gör detta. Andra frukter kan ha liknande ovanliga användningsområden som aldrig märks eftersom användarna inte är lika smarta som de två.

  • Historisk forskning

Devil Fruits är inte engångsbruk. De reinkarneras till en ny frukt som ska ätas när användaren dör. Detta betyder till exempel att lagen visste exakt vilken frukt han hade innan han visste hur han skulle använda den. Det finns register och andra / tredjehands källor som anger vad vissa frukter kan göra. Det är just därför han vet att du kan göra någon odödlig med det trots att du aldrig har gjort det. För vårt upprepade exempel kanske Bartolomeo vet att han måste korsa fingrarna för att han kunde ha läst att det krävdes. Det betyder naturligtvis att någon annan måste ha lärt sig det med de två första metoderna och det kan finnas andra okända användningsområden.

  • Slutlig anmärkning

Djävulens frukter förändras inte under personens liv (med Brook som ett möjligt undantag). En Logia-frukt blir inte i sig själv starkare som användaren men användaren kan bli mer kreativ, mer övad och mer erfaren i strid i allmänhet. Detta innebär att träning inte kan göra frukten mer kraftfull eller generera nya krafter som tidigare var omöjliga (bara oupptäckta).

3
  • Jag tror att historisk forskning och experiment är vettiga för mig, och resonemanget tror jag att det bara är för få frukter, men naturligtvis This can be combined with experimentation to improve fruits. Tack för förklaringen @kaine trevlig!
  • 1 @JTR det fungerar faktiskt för de flesta. Luffy uppfann sin Gears, Brook: vatten rinner och andra, Robin: giganto grejer, och (bäst av allt) chopper lärde sig att göra fyra fler former än en annan djurpark och ett läkemedel som underlättar det. Dessa är alla kreativa användningsområden. Det fungerar inte om de inte känner till kraften först.
  • för att förbättra sin kraft kanske sant, men jag menar när de verkligen inte har någon aning om hur de ska använda strömmen första gången de åt den. Inte alla Paramecia (mestadels) vet hur man aktiverar sin kraft även de vet vilken typ av frukt de äter rätt? de måste undersöka och göra ett experiment precis som du sa. Luffy vet redan att han är en gummimann när han är liten, senare förbättrar han sin makt.

Jag tror att djävulens fruktanvändare inte har något specifikt sätt att aktivera sin makt snarare än Träning och öva. De upptäcker det på egen hand, för som vi kan se på varje djävulens frukt lär sig användare nya tekniker efter att de tränat hårt med hjälp av sin förmåga.

Vi känner inte exakt historien om andra fruktanvändare hur de upptäckte att aktivera sina krafter men vi kan göra Luffy som ett exempel eftersom vi från början har sett hans historia.

Efter att Luffy blev en gummimänniska när han fortfarande var liten vet han inte hur man aktiverar sin förmåga. Men genom sin dagliga träning och utmaning att besegra sin bror Ace skapade han och upptäckte sin allra första teknik Gomu Gomu ingen pistol. Och skapade fler tekniker när han upptäckte fler sätt att använda sin förmåga. Ett annat exempel är hans andra redskap innan han behöver sitta för att aktivera den men senare efter träning och övning till och med stående kan han aktivera den.

När det gäller Bartholomew och Foxy eftersom vi inte har sett deras historia kan vi anta att de också upptäckte den genom samma process eller av misstag upptäckte den. De gjorde många tester för att upptäcka ett mer effektivt sätt att använda sin kraft. Till exempel kan Foxy upptäcka att när han håller ihop sin tumme, mitt och ringfinger Noro Noro Beam håller längre än att bara använda ett av fingrarna. Samma som Bartholomew kunde han upptäcka det genom övning att korsa fingret skapar en starkare barriär än bara ett finger.

Ett annat bra exempel är Flamingo. Han upptäckte och lärde sig bara vakna genom träning och övning.

Så att aktivera sin kraft beror på vad de upptäcker av sig själva om vad de kan göra och förfina det genom träning och övning.

5
  • Att aktivera förmågan hos Devil Fruit som jag menar är som Bartolomew och Foxy, inte som Luffy, när han fortfarande är liten, han vet redan att han är en gummimänniska och senare kan han förbättra sin makt. Men Bartolomew och foxy när jag äter frukten första gången tror jag att de inte har någon aning om vilken kraft de har.
  • Förresten, för om det är sant att Foxy "av misstag" sticker ut tre av fingrarna, tror jag att han är riktigt dum. LOL. Tja, kanske är det sant och vettigt för Bartolomew när han korsar fingret då Barriären är aktiverad
  • @JTR vi kan inte anta att Bartolomew och Foxy inte vet om deras frukt eftersom det inte visas i manga. De kanske eller kanske inte är det.
  • @JTR om Foxy, vi vet aldrig hur han upptäcker hur man använder sin makt, det är bara en spekulation om att han av misstag upptäcker hur man använder den och trots allt är han dum ändå. lol .. men jag gillar killarna svar över dess bättre ..
  • ja jag vet, men kanske är Foxy det bästa exemplet på vad SirDuckDuck kommenterade i min fråga om hur spiderman lärde sig sin makt lol.

Jag tror att om du äter en Devil Fruit och inte vet vad kraften är, kan du upptäcka den av misstag eller när du är i fara. Men det finns en sak du vet att du åt en djävulens frukt: eftersom de smakar hemskt.