Anonim

Anime Manga-frågesporter för Otaku svar på alla nivåer 1 - 160 (AppGame Studio)

Jag tittade på Bleka anime fram till det sista avsnittet som släpptes, och jag vill börja läsa mangan nu, men jag vill inte läsa och upprepa saker som jag redan har sett i anime. Så var börjar jag läsa i mangan så att jag inte går vilse och jag upprepar inte heller saker som jag redan har sett? Lämnar de också något viktigt ute i anime som var i mangan? För jag vill inte sakna någonting och jag vill veta allt.

1
  • Du frågar flera saker samtidigt i den här frågan, vilket inte är det exakt hur Q & A-modellen fungerar. Men ... åtminstone skulle anime.stackexchange.com/q/440/102 svara på frågan var du kan hämta när du läser mangan.

På din första fråga om var du ska börja läsa är frågan som nämns i några av kommentarerna liknande.

När det gäller dina andra frågor så följer anime mangan väldigt bra för det mesta, förutom att infoga flera anime-bara fyllnadsepisoder, inklusive två ganska långa bågar och några kortare, samt avsnitt baserade på omake. Så du behöver inte gå tillbaka och läsa allt, du kommer inte att sakna mycket.

Svaret som bäst visar var anime och manga skiljer sig, samtidigt som man svarar var man ska börja läsa (manga kapitel 480 BTW) är svaret från https://anime.stackexchange.com/users/24/logan-m på denna fråga: Vilken avsnitt av Bleach är fyllmedel?

2
  • Hur lyckades du lägga upp detta mer än en timme efter att frågan stängdes?
  • Ingen aning. Sparade faktiskt svaret för ungefär 18 eller 19 timmar sedan. Möjligen något problem med vilken spegel som helst som används i Sydafrika kanske? Upplagd ungefär samtidigt som Makotos kommentar ändå.