Anonim

Walker Hayes - Trash My Heart (Lyrics)

Gon visas för tuff för sin ålder. När det gäller Killua är det förståeligt eftersom Killua har genomgått en hel del fysisk tortyr, men i fallet med Gon är det inte mycket vettigt eller finns det en anledning bakom det?

1
  • dess plot rustning: D

Det kan vara för att lyfta fram det faktum att han växte upp i bergen där allt han gjorde var en form av träning som han gjorde omedvetet. Detta kan förklara hans vansinniga uthållighet, hastighet och uppfattning om miljön, allt innan han lärde sig att öppna grinden eller lära sig nen.

Annat att det, antar jag att du kan säga att det är någon genetisk fördel? Eftersom hans far var den enda andra personen på hela ön som ensam fångade jättefisken, och vid 7 års ålder inte mindre! Förutom det kan det också vara en karaktär för någon med förbättringstyp nen.

1
  • Jag gillar tanken att en nen-typ kan manifestera sig innan nen öppnas.

Mest troligt:

  • Träning. Till exempel hans utbildning för att öppna porten till Killuas gods
  • Nen typ, Enhancement som kan stärka sig själv eller objekt

Gon bodde på valö, som kändes för att ha ett brett utbud av varelser. Gon levde som ett vargbarn trots att han hade sin moster och äldre släkting att leva med. På grund av sin livsstil fick han mycket förbättrade sinnen, fysisk styrka och varelser som reflexer.

I jämförelse utbildades Killua från födseln och har haft den mycket mer beskattande utbildningen. Att ge honom de mer polerade skicklighetsuppsättningarna och attributen, liknar en ordentlig sändare. Gon är emellertid den mer naturliga av de två och är den överlägset mer instinktiva, verkligen en förstärkartyp.

Detta har besvarats i anime. Ön där Gon bodde full av vilda djur. Eftersom han bara var ett litet barn, kämpade han mot dem och jagade för att få mat. För det blev han stark eftersom han kunde träna sina muskler varje dag.

Det är faktiskt riktigt. I mitt land bor människor som till exempel i bergen, de är så starka för att de äter naturlig mat och gör fysiska aktiviteter hela tiden, lyfter tunga saker hela tiden, skog, stenar ...

Jag är inte säker på att utgångspunkten för frågan är korrekt, beroende på vad som exakt menas med "så tuff". Från och med slutet av Hunter Exam-bågen observerar vi attribut för:

  1. en hög grad av atletik
  2. hög uthållighet
  3. sinnen över genomsnittet
  4. förmåga att hålla andan länge
  5. oräddhet och osjälviskhet i förhållande till sina vänner och många främlingar
  6. förmåga att förstå att fåglar är oroliga för kommande storm
  7. förmåga att dölja sin aura från Hisoka (naturlig Zetsu)
  8. förmåga att läka snabbt, kanske 30% snabbare än de flesta

De första fem verkar väl inom normen för en ung, mycket aktiv 12-åring som växte upp i vildmarken. Om du inte sträcker fågelförståelsen av # 6, kunde det bara ha varit honom som insåg att de var oroliga för något, och till sjöss skulle det troligen vara en stor storm. Han luktade också stormen, troligen på grund av något förhöjda nivåer av ozon.

Nummer 7 är en sträcka, åtminstone i vårt universum. Zetsu finns inte, så vi måste bara acceptera i tro att utvecklingen av Zetsu av vilda djur är en normal händelse i HxH-universum. Detsamma gäller för snabb läkning i # 8 - det är inte "riktigt" i vår värld, men i HxH-världen kan det ses som mycket bra DNA.

En scen verkar visa styrka utöver "mycket atletisk". I slutet av Exam Arc, vaknar Gon med sin brutna arm, lär sig vad som hände och närmar sig Illumi med stor ilska. Han använder till och med sin ena goda arm för att lyfta Illumi över huvudet och bryta armen genom greppkraft ensam. Jag tror att han kunde göra det av två skäl. Först förstärktes hans atletik av ilska och förstärkte hans styrka. Detta är ett erkänt fenomen i vår värld, se Scientific American artikel När fruktan gör oss övermänskliga. Observera också att Illumi erbjöd inget motstånd. Jag tror att detta berodde på en kombination av ärlig överraskning och nyfikenhet, ett erkännande av att Gon inte var ett dödligt hot och kunskapen om att Hisoka redan hade hävdat Gon som sitt byte.

Jag tror därför inte att Gon började onaturligt tuff. Han hade många bra egenskaper från början, inklusive genetik och hans vänliga, utåtriktade uppförande. Dessa var inte mystiska eller omöjliga att förstå. Efter Hunter Exam-bågen börjar han pågående och konsekvent träning och utvidgning av sina förmågor, så när han kom till Heaven's Arena skulle det vara rättvist att kalla honom extremt tuff och bli hårdare varje dag.

Det kan vara blodet. Kanske för att hans far är en av de bästa jägarna. Är det i hans blod? Som du vet hur Luffy fick sin Haosoku no Haki vid födseln som hans farfar sa.