Anonim

Sword Art Online Alicization War of Underworld Avsnitt 21 Live Reaction

I slutet av den första bågen säger Kayaba att alla återstående spelare är säkert utloggade. I nästa avsnitt får vi reda på att det inte är fallet.

Varför märkte inte Kayaba att ett stort antal spelare fortfarande var inloggade via sina Nervegears?

Han hade uppenbarligen åtkomst till admin till inte bara spelet utan servrarna; var väl förtrogen med källkoden, designen av Nerve Gear, etc.

Kayaba borde ha kunnat lägga märke till någon som muggade på servrarna för att förbereda sig för en sådan händelse som att skicka användare från en VRMMORPG till en annan, särskilt för att det bara var han och Cardinal som körde servrarna.

Eftersom det antas att hans fysiska kropp dog

I efterdyningarna av dödsspelet fortsatte Akihiko med sin önskan att dö tillsammans med spelets kollaps, som han hade bestämt innan Sword Art Online ens började. Han använde således en ombyggd FullDive-maskin för att utföra en superdriven genomsökning av sin hjärna för att permanent överföra sitt medvetande till den virtuella världen. Denna skanning ledde till att hans hjärnceller brann ut och dödade hans kropp.

Källa: Akihiko Kayaba> Kronologi> Aincrad Arc (sista stycket)

nu är det upp till debatt om Kayabas medvetande fortfarande lever, men även om han levde vidare finns det faktum att han förmodligen inte bryr sig för mycket

Kayaba Akihiko hade liten eller ingen empati, med en fullständig bortse från människolivet, inklusive sitt eget, och togs istället helt in av den virtuella världen. När han av misstag slog Asuna, vilket orsakade hennes uppenbara död i spelet, visade han ingen ånger och verkade istället ganska road, även om det orsakade Kirito en otrolig mängd sorg vid den tiden. Han valde att uppfylla sin dröm genom att göra ett dödsspel som kostade tusentals liv och noterade helt enkelt att deras sinnen var borta från båda världarna. Hans fascination för datorer var mycket lik Kiritos, med den största skillnaden att Akihiko inte tog hänsyn till andras liv, och Kirito gjorde allt han kunde för att skydda dem.

Källa: Kayaba Akihiko> Personlighet (tredje stycket

det finns också det faktum att Sugou känner till SAO-systemen eftersom ALO använder SAO: s kodbas. också

När Sword Art Online (SAO) rensades, vilket inaktiverade säkerheten för SAO-servrarna, kunde han hacka in SAO-servern via router och omdirigera tankarna hos tre hundra SAO-spelare inklusive Asuna, till ALfheim Online.

Källa: Sugou Nobuyuki> Bakgrund

Jag skulle anta att Sugou skulle veta att omdirigera sinnena utan att dra misstanke om eller länka tillbaka den till ALO-servrarna eller sig själv, så även om Kayaba kunde göra vad som helst, skulle det förmodligen mildra skadan (dvs. mindre spelare överförs). också Ihåligt fragment skulle föreslå att Sugou också hade administratörsbehörighet i SAO så förutsatt att Kayaba inte hade superadministratör någonting som Kayaba kunde göra för att stoppa Sugou kunde han bara ångra