Anonim

Dragon Ball Z Kakarot Mysterious Youth! Super Saiyan Trunks Vs Mecha Frieza och Super Saiyan Goku

Jag tittar på en "Super Dragon Ball Heroes special" och den har storleken på ett Dragon Ball Super Heroes anime avsnitt, men den har två karaktärer som inte visas i anime, en kamp mellan Gogeta och Vegito (jag tror inte att det passar alls i anime) och ett videospel-liknande format, efter en kamp en "KO!" tecken visas. Är Super Dragon Ball Heroes en särskild del av Super Dragon Ball Heroes anime?

Super Dragon Ball Heroes är en fan-made anime som går med stor popularitet och allt kan hända i fan-made animation. Även om släppdatumet för Dragon Ball Super 2 inte är känt ännu men om du kan läsa mangan för det om du är upphetsad för det. Nuvarande båge om av Goku UI vs Moro pågår i den mangan.

3
  • hmmm, det är inte gjort av fan, det är producerat av Toei.
  • Egentligen, ja det är inte en helt fan-made, det är som en reklam anime-serie. Det är som en serie av hur Dragon Ball GT går. Det kommer inte att finnas någon anslutning svartvitt dragon ball super 2 och super dragon ball hjältar när den nya säsongen kommer. Men ja Det är dock kul att titta på Super Dragon Ball Heroes.
  • Hej, bara för din information kan du alltid redigera ditt eget inlägg för att förbättra det eller fixa felaktig information :) Jag tror inte att det är fan-made eftersom det är officiellt (förmodligen inte kanoniskt, men fortfarande licensierat).