Anonim

TV-historia

Jag upptäckte nyligen ett omslag för låten "Kokoronashi" på SoundCloud, så jag försökte hitta originalversionen av låten, eller åtminstone information om vem originalartisten är, på YouTube.

Men den här låten verkar ha täckts av så många olika människor så många gånger att jag inte kan ta reda på vem som sjöng originalet eftersom vissa sångare som täckte den citerar motstridiga originalversioner / artister av den här låten.

(Sökfrågorna som jag utförde på YouTube var "kokoronashi", "kokoronashi original)

Jag märkte att bilden ovan nästan alltid var associerad med den här låten på YouTube och att den hade en anime-konststil, så jag föreställer mig att det kan vara någon anime-låt, men när jag utför en omvänd bildsökning förde alla resultaten mig helt enkelt till YouTube-omslag som innehåller bilden istället för att peka på en anime där jag kan hitta originalsången.

Vet någon vem som sjöng originalversionen av den här låten och / eller vilken anime den kommer ifrån, om någon?

Jag inser att det här är en mycket vag beskrivning av en låt eftersom jag bara anger namnet, men jag garanterar att om du söker "kokoronashi" på YouTube, kommer du att hitta många covers av låten som jag hänvisar till utan problem just första sökresultatsidan.

Om det hjälper, här är en länk till ett ganska populärt engelskt omslag av låten. Jag länkar inte till ett japanskt omslag eftersom de tenderar att vara mer benägna att tas bort av YouTube på grund av upphovsrättsintrång än engelska omslag, men de engelska melodierna är väldigt desamma som de japanska omslag som jag har sett.

Detta är en original Vocaloid-låt med GUMI, med musik och texter av Chouchou-P, (samma namn).

https://www.youtube.com/watch?v=3SkNrZnoK5w