Anonim

Topp 10 Största gudar och dyrligheter i anime

I Death Note behöver Shinigami (dödsgudarna) använda Death Note för att döda människor, särskilt för att fortsätta sina liv, så om de inte kommer att använda den, kommer de att dö, deras enda sätt att döda är döden Obs, och det är källan till min fråga.

Om t ex Shinigami tappar sin dödsnot, vad ska han använda för att kallas Shinigami? Vad som är så speciellt med Shinigami i Death Note-världen, deras enda sätt att döda är Death Note, men vi ser att även människor kan använda dem, så vad är så speciellt med Shinigami för att skilja dem från människor som hänvisas till som Shinigami?

Bara för att klargöra, den viktigaste frågan handlar inte om deras regel men på deras arter, deras regel har antydts i mangan att Shinigami tidigare var mer blandade med den mänskliga världen av några speciella skäl, men under historien om Death Note har de ingen verklig anledning att existera som Ryuk säger till Light (och jag tror också Rem berättar för Misa varför så många Shinigami tidigare var döda på grund av det).