Anonim

Konan vs Madara Full Fight: #Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

Så jag såg en recension på Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 på Good Game SP. Hex och Bajo sa att det var den sista i serien som antagligen slutar där mangan slutar.

Jag har undrat om Naruto: Ultimate Ninja Storm-serien innehåller alla mangaplott och även om de innehåller något av fyllmedel från anime-serien (med tanke på att anime inte har kommit till slutet av Manga)

3
  • Alla med förenklad animering med över-the-top original jutsu.
  • Jag måste främst hålla med Dragon och Namikaze. I allmänhet täcker spelen alla de viktigaste poängen, även om de lägger till extra slagsmål och diverse scener, och märkbart förändrar dialogen, men alla huvudpunkter / höjdpunkter i mangan finns vanligtvis där.
  • Brunn nummer tre slutar med ett fall av FMA-storlek för att fånga upp källmaterialet.

Spelfranchisen täckte hela historien, men inte i detalj. Vad jag försöker säga är att de i grunden ger en liten flashback för varje historia som ledde till varje problem som måste lösas av Naruto och hans vänner. Så fungerar berättandet i spelet.

Så det finns en Naruto-wiki som har mycket information värt att kolla, men jag är inte säker på om det du vill ha finns där. Jag har spelat spelet helt och har läst alla manga och jag kunde inte hitta några saknade bitar förutom att de skulle (detta händer i varje Naruto-spel) göra historien lite kortare och ibland bara en liten bit, de skulle ta lite talar ut. Det är allt jag vet men jag kan ha fel. Jag borde dock inte, jag är ganska säker på att jag kom ihåg det rätt.