Anonim

Starter Save - Part 85 - The Chain Game Mod-GTA San Andreas PC-komplett genomgång-uppnå ??. ??%

Volym 1 i mangaserien The Different Story berättar en historia om Mami och Kyouko före tidsramen för anime-serien, när de var partners och Kyouko betraktade Mami som en storesyster.

(Får mig önska att KyoMami var ett mer populärt par.)

Från händelserna i volym 2 och 3 kan vi dra slutsatsen att The Different Story är en av de hundra eller så tidslinjer som Homura upplevde när hon försökte uppfylla Madokas senaste begäran, vilket framgår av avsnitt 10 i serien. Men händelserna i Volym 1 äger rum innan Homura började gå tillbaka i tiden. Betyder det att detta partnerskap mellan Kyouko och Mami hände i varje tidslinje, inklusive den huvudsakliga anime-tidslinjen som slutar med att Madoka blir Ultimate Madoka?

Enligt drama-CD: n som den första volymen av Annan berättelse bygger på är det faktiskt kanon till alla tidslinjer som Mami och Kyoko träffade. För att citera wiki,

Tidslinjerna skiljer sig från dagen när Homura vaknar på sjukhuset, så händelser före detta påverkas inte av hennes återställningar.

Medan vi inte vet det exakta datumet som Mami och Kyoko träffades (vi vet att Homura vaknar den 16 mars) går drama-CDn i detalj om de händelser som leder till att Kyokos far dödade resten av hennes familj innan dödar sig själv.

I slutet av avsnitt 4 när Kyotoy pratar, hänvisar Kyoko till Mami endast med hennes förnamn, och enligt wiki,

Detta ansågs vara ett tecken på att Kyoko och Mami hade känt varandra tidigare.