Anonim

Bakom Mac - Internationell kvinnodag

Inte bara har han inte använt sin bandana mot Pica men visas knappast att ha den på armen .. Jag kan inte minnas om han ens hade den på armen .. Han brukar ha den för att besegra fienderna men den här gången ... undantaget? Är det för att det inte ser bra ut på dräkten han hade på sig? Om det var orsaken skulle det vara den dummaste anledningen någonsin! Jag kanske saknar något .. Kanske ..

5
  • Pratar du om anime eller manga, jag har inte sett anime men i manga har han använt den för att besegra pica
  • Spoiler alert @mirroroftruth: P
  • @pap whowl-frågan är en spoiler. ; P
  • @pap kan inte vara till hjälp, frågan är inte klar, talar om anime eller manga
  • Pratar om manga

Han satte på den, precis innan han avrättade sin Taktik nr 5 och bar det under hans sista attack på Pica. Han behövde det bara inte innan detta. Det var först när Pica började attackera kung Riku och Usopp att han behövde vara allvarlig och besegra Pica innan det fanns några offer.

Det visades inte uttryckligen men han lade upp det på sista sidan i kapitel 777, när han bestämmer sig för att gå med plan E (aka plan, eftersom han bestämmer sig för att flyga genom himlen. Ledsen för den lama ordlek, kunde inte hjälpa det. ) Från och med den tiden tills han besegrar Pica bär han sin bandana. Det här är enda gången vi kan se honom bära den under Dressrosa Arc.

När det gäller var han lade bandana under resten av bågen verkar det som om han verkligen gömde den någonstans under sin kostym, för jag kan inte tycka att jag hittar en enda panel där den visades.

Han tog av bandanan i början av kapitel 779 efter att hans plan (e) lyckades.

1
  • Ok! Den delen hoppade över mitt huvud av spänning