Anonim

Hur Kobi reagerar på att Luffy blir den 5: e kejsaren.

Jag vet att Luffy fick sitt ärr på bröstet från Akainu från Hur fick Luffy ärret på bröstet ?. Som nämnts på den länkade frågan fick Luffy sitt ärr eftersom hans bröst brändes av Akainus magma-näve.

I slutändan var hans sår som ett bränt sår, det betyder att hans hud var bränd.

När hans brända sår läkt, varför är hans ärr format som "X" som om det var ett sår att skivas av ett svärd? Jag trodde att huden som brändes skulle lämna ett ärr som ett "bränt sår ärr", inte ett "avskuret" ärr så.

2
  • kan inte säga med säkerhet, det kan vara piratens x
  • Jag antar alltid att det x-formade ärret är ett resultat av en operation för att fixera magmasåret i bröstet.

Med svaret som Oda gav i SBS 62 kan vi med säkerhet anta att ärret verkligen kommer från Akainu.

Om vi ​​tittar på några olika saker kan vi komma med en ganska bra uppskattning av varför ärret tar den form som det gör.

För det första tog Luffy troligen mindre skada på grund av att attacken blockerades av Jinbe. Det betyder att det finns en chans att det var mindre brännskador.

Luffy är gjord av gummi, gummi smälter innan det brinner, och när Jinbe tar en del av attacken finns det en chans att hans hud skulle ha smält snarare än att brinna, möjligen skapa punkter, snarare än ett runt hål.

Härifrån vet vi att han fick medicinsk behandling ganska snabbt. När den inre skadan har åtgärdats måste hålet sys ihop igen. Om vi ​​antar att huden smälts på det sätt som anges ovan, är det inte av möjligheten för Law att bara ha haft möjlighet att sy ihop det igen på detta sätt och därmed lämna ett slags x-format ärr.

Detta är det bästa jag kan räkna ut, baserat på spekulation.

Jag undersökte och det visar sig att han inte fick ärret från Akainu alls. Webbplatsen uppgav att han skulle ha fått det från en annan okänd varelse. Din rätt att säga att det inte är vettigt hur du kan sprängas med magma och detta resulterar därför i ett "X" -märke. Oda har tidigare medgett att han glömde att lägga till detaljer tidigare. Dessutom kunde Luffy ha fått X-märket täckt av antingen bandage eller hans skjorta för att dölja det före striden vid Marineford. Fortfarande för närvarande är det okänt för hur luffy verkligen har fått X-märket men hittills kan vi säkert anta att det inte var från Akainu

Källor:

(http://www.millenniumforums.com/archive/index.php/t-1118.html)

Ja, jag vet att detta är ett forum, men det är närmast ett svar som vi har för närvarande.

3
  • Vi vet för ett faktum att ärret kommer från Akainu, Oda sa det själv.
  • Var fick du den här informationen?
  • Kontrollera mitt svar, det finns en länk.