Anonim

Benmarkeringar - gemensamma formningsmarkeringar

Enligt Fairy Tail Wiki finns det olika typer av jobb med olika svårighetsgrader. Enligt min förståelse kan alla guildmedlemmar ansöka om jobbet och få tillstånd enligt deras nivå. Det finns några undantag där klienten frågar efter specifika kandidater, som i fallet med Warrod Sequen. Marijane verkar vara involverad i jobbbearbetning.

Så jag vill veta detaljerna om hur jobben behandlas - från det ögonblick som klienten lämnar jobbet till när klienten belönar för jobbet. Om det finns andra processer som inte nämns nedan är du välkommen att lägga till dem i listan.

  1. Skickas jobb till varje guild som annons eller bara till en specifik guild?
  2. Accepteras varje jobb av guilden? Och vem är ansvarig för detta?
  3. Vem är ansvarig för att tilldela raden av jobb och ge tillstånd till guildmedlemmar att ta jobbet om så önskas?
  4. Hur fungerar betalningen efter att jobben har slutförts?
  5. Vad händer när uppdraget misslyckas?

Om olika guilder har olika processer, använd gärna Fairy Tail guild som exempel.

1
  • Jag skickar ut ett mail till Kodanshi för att se om de är villiga att ge några svar angående detta (aka om de kan få Mashima sensei att svara på det). Låt oss se om vi kan få svar från dem :)

+25

Okej efter att ha gjort en del undersökningar kommer jag att försöka besvara detta efter bästa förmåga. För en ansvarsfriskrivning efter några timmars sökning kunde jag inte hitta en källa som förklarar arbetssystemet i detalj.

1. Skickas jobb till varje guild som annons eller endast till en specifik guild?

Som vi redan vet att det finns en anslagstavla i varje guildhall som har en lista över jobb som för närvarande är tillgängliga för magiker att slutföra för ersättning. Vi kan anta att mycket viktiga jobb som måste behandlas omedelbart skickas troligen genom varje guild med tanken att tillräckligt många magiker kommer att titta på det och någon kommer att acceptera jobbet. För mindre jobb med mindre belöningar kategoriseras de troligen efter språk. En trollkarl kommer inte att resa hela vägen över Fiore för en liten belöning. Dessa jobb publiceras troligen bara i den guild som ligger närmast förfrågan. Ett annat bra antagande är att alla S-klass-, SS-klass-, 10-års- och 100-årsjobb är utstationerade i varje guildhall. Anledningen är att det inte finns så många magiker i S-klass så att de skulle behöva läggas upp i varje guildhall så att de få S-klass magikerna har en chans att se dem.

2. Accepteras varje jobb av guilden? Och vem är ansvarig för detta?

Vi kan anta att inte alla jobb accepteras och slutförs. Det är därför det finns 10 och 100 år jobb. När det gäller hur jobb accepteras är det ett säkert val att guilden kommer att kontakta antingen Mage Council eller beskyddaren angående godkännande av jobbet. Till exempel om Natsu accepterar ett jobb berättar han för Mirajane och hon kontaktar någon av de två om jobbet som accepteras. När jobbet har godkänts om det finns andra guilder som har jobbet publicerat kontaktas de troligen för att ta bort jobbet och hålla det borta såvida inte jobbet inte tävlas.

3.Vem är ansvarig för att tilldela raden av jobb och ge tillåtelse till guildmedlemmar att ta jobbet om så önskas?

Som känt finns det flera nivånivåer för en magiker. De är som följer: Guild Master, S-Class Mage, Mage. Som vi har sett i anime fanns det ett speciellt område i Fairy Tail-guildhallen som endast var tillgängligt för S-klassens magiker. Detta är sannolikt ett första kontrollsystem på plats så att vanliga magiker inte får ta emot S-klassjobb. Det är också mycket troligt att Magic Council har detaljerade listor på varje Mage i en laglig guild och vet exakt hur många S-Class magiker det finns i varje guild. När ett S-klass eller högre jobb har accepterats måste de antagligen godkänna det innan de skickar godkännandet till beskyddaren. Kommunikation kan möjligen hanteras med användning av Lacrima.

Som anges i wiki Magic Council: "är ansvariga för de händelser som Mages orsakar." Detta innebär att alla händelser eller jobb som kan involvera mage konstrueras av Magic Council. Det vore vettigt för dem att rangordna jobben eftersom de flesta av rådet är mycket kraftfulla magiker och borde kunna mäta hur lätt ett jobb kan slutföras.

4. Hur fungerar betalningen efter att jobben har slutförts?

Som med de flesta jobb är det inte meningsfullt att inte anta att beskyddaren efter att jobbet har slutförts och verifierats skickar betalningen till guilden. Guilden kommer att dela ut betalningen till trollkarlen.

5. Vad händer när uppdraget misslyckas?

Vi ser detta hända med Gildarts Clive, han genomgår ett 100-årigt jobb och kan inte slutföra jobbet. Som jag nämnde tidigare, om jobbet inte är klart kommer det att gå tillbaka på tavlan tills nästa magiker accepterar det.

Återigen är detta inte 100% säkert rätt svar på just denna fråga. Jag sammanfattar bara ett svar från forskning baserad på olika wiki och situationer från anime. Om jag hittar en verklig förklaring till hur detta fungerar kommer jag att ändra mitt svar därefter.

1
  • 1 Fantastiskt svar! Jag tror att detta förmodligen är det mest omfattande svaret du sannolikt kommer att få, med tanke på bristen på tillgängligt officiellt material om ämnet, förutom att Mashima-sensi eller Kodansha publicerar mer information.