Anonim

Sasuke ANVÄNDER RASENGAN och Shadow Clones?!? (han kopierar Naruto ..) [HD]

Vem lärde Boruto skuggklonen Jutsu? I anime frågar avsnitt 36 Kakashi om Borutos far (Naruto) lärde honom jutsu, men han svarade nej. Om Naruto inte undervisade Boruto, vem gjorde det då?

2
  • Enligt Borutos wiki står det att han självlärde det för sig själv. Naturligtvis refererar det till ep36 och kunde inte hitta någonstans i avsnittet där Boruto säger detta
  • Ja, han uppgav aldrig att han själv lärde sig själv (om det ens är möjligt - hur skulle han kunna handtecknen (skulle han inte behöva åtminstone någon / några instruktioner)?)

Jag tror att det är mest troligt att Konohamaru, som i Boruto filmen, innan Sasuke tar Boruto som sin elev, han vet redan hur man förformar den jutsu. Och i Boruto avsnitt 36 säger han att hans far inte lärde honom jutsu.

Nu är det bara min åsikt, men jag tror att barnen i Boruto generation är mycket mer begåvade jämfört med människor i Naruto. När Naruto var i akademin var allt han behövde göra att utföra Shadow Clone-teknik för att ta examen. Men med den nuvarande generationen vet alla redan grunderna. Så vi kan med säkerhet anta att nästan alla vet hur man utför den grundläggande skuggklontekniken. Men Boruto kan ha sett Naruto utföra Multi-Shadow-klontekniken (eftersom han använder många av dem för att effektivt utföra sina uppgifter som Hokage) och skulle ha försökt att replikera det på egen hand.

3
  • 'So we can safely assume that nearly everyone knows how to perform the basic shadow clone technique.' - menade du de non-shadow klona, klonteknik?
  • 4 Också uttalandet När Naruto var i akademin var allt han behövde göra att utföra Shadow Clone-teknik är inkorrekt. Naruto behövde utföra standardkloningstekniken, inte Shadow Clone.
  • 5 Det är också viktigt att notera att det enda stället som jutsu spelas in är i den förbjudna rullningen som Naruto stal, så om Naruto inte undervisade Boruto, måste någon annan ha lärt honom, eller så måste han ha stulit rullan .