Anonim

TIDLINJE - Donald Trump, Q och The Great Awakening

I avsnitt av 6 av Sword Art Online (säsong 2) avslöjar Kirito att under SAO-händelserna konfronterade han och frontlinjerna skrattkistan i deras huvudkontor.

Resultatet var att 20+ medlemmar av Laughing Coffin dödades tillsammans med 10+ av sina egna. Vi fick också veta att Kirito dödade totalt 3 personer under SAO-händelserna. (2 under denna strid)

Men när hände denna kamp exakt? Denna scen är helt frånvarande från första säsongen. Händde den här striden före eller efter att Kirito gick med i Knights of the Blood?

Kronologiskt, mellan vilka avsnitt från säsong 1 hände denna strid?

Enligt Sword Art Online Wiki inträffade striden (kallad "korståget") i augusti 2024:

Korståget

I augusti 2024 hade de redan dödat hundratals spelare, så de var nu det främsta hotet mot Clearers. Clearers försökte förhandla med dem via budbärare, men guilden dödade alla som de skickade. Efter att ha insett att de aldrig skulle sluta döda och ta reda på platsen för guildens högkvarter från en medlem av guilden, bildade rensarna ett korstågsparti på hög nivå för att utplåna guilden. Femtio högnivåspelare (inklusive Kirito och Asuna) gick till attack mot dem, men precis innan de nådde den utsedda platsen varnade de skrattande kistmedlemmarna om det inkommande partiet, så de bestämde sig för att bakhåll i korsfararna istället. Även om några av korsfararna inte kunde döda de röda spelarna, eftersom guilden inte skulle ge efter, tog några av korsfararna äntligen initiativet att avsluta de skrattande kistmedlemmarna. I slutet av striden hade tjugo Laughing Coffin-medlemmar och elva korsfarare dött, varav de flesta återstående Laughing Coffin-medlemmarna, inklusive XaXa och Johnny Black, arresterades av rensarna och skickades till Black Iron Palace-fängelset. På något sätt hittades inte PoH i listan över avlidna eller fångade medlemmar, vilket gjorde honom till den enda som undkommit korståget.

Detta var en månad innan Kuradeel blev inbjuden till skrattkistan:

Oktober 2024

Även om guilden besegrades under korståget såg PoH, som undvek korstoget, Kirito och Kuradels duell på 74: e våningen. Efter att ha hört att Kuradeel ville döda Kirito, efter duellen och innan Kirito gick till ett obligatoriskt träningspass med Kuradeel och Godfree, närmade sig PoH Kuradeel. PoH bjöd sedan in Kuradeel till sin guild och lärde honom hur man gör förlamningsgift.

Här är en fullständig tidslinje. Det säger att striden hände efter "Ljus romanvolym" av hjärtat "och att i augusti var de på 70: e våningen. Så jag tror att det skulle sätta striden någonstans mellan avsnitt 7 och 8?

Som du har nämnt: den här scenen är INGENTID i säsong 1. Jag kollade bara (av nyfikenhet) och skumrade igenom avsnitt 6-15 (Kirito besegrar huvudmästaren i avsnitt 14) och det fanns inget uppdrag som involverade någon guild som efter Skrattande kista i dessa avsnitt.

Under avsnittet där det fanns en "död" i en säker zon (kommer inte ihåg namnet) tror jag att Kuradeel var "poängen" eller ledaren för de tre personerna som anställdes för att döda gruppen ... med Red-Eyes att vara där också. Åtminstone såg det ut

Den säkra dödsepisoden Laughing Coffin-spelare var PoH, Red-Eyed Xaxa och Johnny Black, tre av toppmedlemmarna. Kuradeel rekryteras strax innan han dödar Godfree och försöker döda Kirito, långt efter korståget, någon gång efter att Kirito slår honom i duellen. Han är bara ett grymt.

1
  • Bara för att notera att avsnittet som referens är det efter "Mord i den säkra zonen" eftersom handlingen sträckte sig över två avsnitt, kom Laughing Coffin-gruppen inte fram till det andra avsnittet

Denna händelse hände i mangan men placerades aldrig i den faktiska säsongen för anime, men efter det gjordes skapade de säsong 2 som starkt fokuserade på den skrattande kistan och de överlevande från den striden och honom att komma ihåg den kampscenen så att de hade för att placera den i och de gick inte tillbaka och bytte upp den tidigare SO A för att den skulle passa

1
  • Detta svarar inte på frågan.