Anonim

INDONESIEN: JAKARTA: FILIPPINREGERING OCH REBELS TECKNAR FREDFÖRDRAG

Ok, så Moro kan inte absorbera Majin Buu ki som han gjorde med Goku och Vegeta. Det förklarar fortfarande inte varför i början av striden när Vegeta-makt inte absorberades ännu, kunde han slåss på nivån av honom. Är Moro faktiskt svag och hans kraftfulla magiska attacker är energi lånad från jorden och magi och sånt? Det förklarar fortfarande inte hans motstånd mot att hålla en super saiyanblått. Har han magiska knep för att öka sitt motstånd med karaktärer som inte har magi? Växte Majin Buu starkare än en SSJ3? Frågan som sammanfattar allt är,

Hur är det möjligt att Moro kan besegra super saiyan blues men Majin Buu kan slåss mot honom?

Majin Buu innehåller med honom Grand Supreme Kai. Grand Supreme Kai är inom sitt universum näst bara i styrka för förstörelsens gud (eller kanske ännu starkare, kom ihåg att Whis, en medlem av samma ras, sägs vara mycket starkare än Berus). Det är också värt att notera att anledningen till att den högsta Kai förlorade är inte för att barnet / den rena Buu var starkare, han absorberade honom bara innan han kunde reagera (han höll faktiskt sin egen mycket bra). Den resulterande fettbuu är bara svagare än ren Buu eftersom fett Buu var lat och barnslig. Vi vet inte heller hur stark Moro är i jämförelse med en helt driven super sayianblå: kom ihåg att han stal deras energi och försvagade dem. Fanbasen har föreslagit att han är någonstans mellan super sayian 3 och gud. SSJ3 Goku var bara något starkare än Fat Buu och kunde inte besegra honom på grund av Buus obegränsade uthållighet. En uppdriven Fat Buu kan lätt kämpa med en SSJ3.5 Lv-fiende.

Så nu har vi den näst starkaste varelsen i universum lagrad i fett buu och stirrar för att vakna igen från fett Buu. Det var därför han kunde slå Moro: Han är fortfarande den högsta Grand Kai. Han var den enda kontrollanten / vårdnadshavaren och övervakaren av universum 7.