Anonim

2Pac - 16 On Death Row (text / HQ-version)

Jag hade intrycket av att Kisukes butik är där den är för att hålla sig utanför Soul Society. Ändå under början av säsong 4 "Renar" Renji från Urahara Shop, och det verkar inte som om Renji behövde hjälpa när som helst vilket skulle leda till att Kisuke erbjuder hjälp, till skillnad från Rukia där det visades att efter att hon förlorat sina krafter kontaktades hon av Kisuke.

Så jag undrar om Soul Society visste att Kisuke grundades i Karakura Town och därmed uppmanade Renji att söka hans hjälp. Om inte, hur hamnade Renji där?

4
  • pratar du om när gruppen av Soul-skördare skickades för att bevaka människovärlden ett tag och behövde vistelser?
  • @Ryan den del jag pratar om är som sagt i början av säsong 4 när Renji stannar hos Kisuke och alla kallar honom Mr Moocher, när de andra Mod Souls introduceras. Jag minns bara vagt att senare Toshiro får sin egen plats, Rongiku kraschar vid Orihime och Ikaku kraschar mot en av Ichigos vänner som syster krossar Ikaku dåligt
  • Slumpmässigt sammanfattat här, insåg jag att den här frågan fortfarande inte har något svar. Jag antar att om jag kan komma ihåg att jag får gräva upp några fakta om ett fast svar senare. Allt slutade ha betydelse efter säsong 2 / andra bågen, för han visade sig vara oskyldig efter Aizens Betrayal, så de förväntas veta var han befinner sig. Måste titta på Rukia och Kiskues interaktioner under säsong 1. se om det bara var av misstag hon hittade honom eller inte.
  • Beviser inte det faktum att Rukia kunde hitta och få hjälp av Urahara i början av sig att Soul Society har en uppfattning om att en tidigare Soul Reaper har startat butik? Många människor som Rukia, Renji (dvs. den nya generationen) kanske inte känner till Uraharas sanna identitet, men jag är säker på att Gotei 13 vet var han är. Faktum är att Ichigos far också vet att Urahara är i stan efter att han återfått sina Reaper-krafter

Det enkla svaret? Ja. Bågen du talar om finns dock inte i kanon. Det var en fyllbåge.

Nu för att utöka det faktiska svaret på din fråga. Gotei 13 vet var han är, de vet till och med var hans butik är. Anledningen till att de inte arresterar eller avrättar honom är att han fortfarande är en användbar tillgång för dem. Om han nu var värdelös eller slutade orsaka alltför mycket besvär, skulle de troligtvis göra sig av med honom, särskilt efter att han hjälpte Ichigo och de andra att få inträde i Seretei (ledsen om jag stavade fel).