Anonim

Bästa Gaara Combo | Hoppkraft | Patch 1.15 |

Madara har väckt Rinnegan i båda ögonen. Han har också Senjutsu-chakra och kan utföra många tekniker på hög nivå. En av hans tekniker är att kunna absorbera alla ninjutsu / element. Men jag undrar varför han inte kan absorbera Gais Evening Elelphant-teknik. Jag visste att det står i narutowiki att: `

Evening Elephant är en hög nivå, förbjuden taijutsu som kan utföras av de användare som har öppnat alla Eight Gates.

Denna teknik är ett kontinuerligt angrepp på fem slag, med varje "fot" som de kallas utföras snabbare än den tidigare. Det skapar en kanon med tryck luft som ser ut som en elefants ben och orsakar förödande skada på motståndaren.

Varför absorberade Madara inte bara luft / vind från attacken? Om det är en direkt hit från knytnäven kanske Madara inte kan absorbera det.

Detta har förklarats tidigare under slaget vid Gai med Kisame.

Kisames teknik absorberar chakra från Ninjutsu-tekniken och blir starkare medan det motsatta angreppet blir svagare, men det kunde inte göra något åt ​​Sonic Punch, Hirodora (Afternoon Tiger). Detta beror på att till skillnad från naturmanipulationstekniker använder Gai's Gate-teknik ren Taijutsu.

Rinnegan kan absorbera alla Ninjutsu-tekniker, för Ninjutsu använder Chakra för att uppnå naturmanipulation, medan Gais teknik använder den hastighet som grindarna uppnår för att skapa den destruktiva kraften i hans attack från själva den atmosfäriska luften och som inte kan absorberas.

Det anges också i mangan att Madara i tio-svansar Jinchuriki bara bildar Senjutsu och Taijutsu-arbete eftersom han kan absorbera alla Ninjutsu.

2
  • Vad sägs om eldkastare bensin? Kan madara absorbera elden från den?
  • @Vahn Eftersom flamskyttar, bensinbomber etc. inte har använts skulle det bara spekulera. Vi har dock inte sett någon Rinnegane-användare absorbera element direkt som floder, eld eller till och med marken direkt.

Rinnegan låter dig absorbera vilken ninjutsu-teknik som helst.
För elementär ninjutsu kan du absorbera attackens chakra och därför upphäva det.
Men eftersom en luftkanon inte är ninjutsu finns det inget som rinnegan kan göra åt det.

3
  • Så Rinnegan absorberar ninjutsu. Inte naturelement?
  • 1 Absorberar chakra. Sett när Pain absorberar narutos chakra direkt från honom.
  • Vad sägs om eldkastare bensin? Kan madara absorbera elden från den?