Anonim

Det finns en Keijo-karaktär som är etniskt brun med en stenhård röv när hon böjer sig, och hon har smeknamnet "Vrajass" / "Vajrass". Jag vet inte vad referensen / skämtet är förutom förmodligen någon indisk gud kanske?

0

+100

金剛 (kongou) är den japanska termen för diamant (även om diamant är vanligare i modern tid) eller material otroligt hårt, taget från det sanskritiska ordet "vajra" vilket kan betyda antingen åskbult eller diamant.

Det är också ett vapen i hinduiska och buddhistiska legender med både blixt- och diamantegenskaper (eller i grund och botten det hårdaste materialet), även om japanska vanligtvis gör denna skillnad och kallar vapnet 金剛 杵 (kongousho), diamanter 金剛石 (kongouseki). Keijo !!!!!!!! namnet 金剛 尻 ersätter det sista tecknet med tecknet för "butt", och vilken översättning du såg antagligen tog tillfället i akt att kombinera "vajra" med "ass". Observera när hon attackerar, visas en bild av en av 金剛 力士 (kongo rikishi) 、 阿 形 (agyo) i bakgrunden, som i buddhismen, han använder en a 杵 eller vajra. (Bild av Agyo här för jämförelse)

Det ansluter sig också till skämtet när tillkännagivaren säger (namu amida butsu) när Yoshida faller, eftersom det är en buddhistfras att sända ut någon efter död.

0