Anonim

[SNS] • SUPERHERO MEP

Har det något att göra med Lelouch och vad händer efter R2? Jag måste veta om de fortsätter sin berättelse eller inte eller blev han odödlig från sin fars kod?

På ett visst sätt avser det de två säsongerna men inte som en fortsättning på R2, Akito of the Exiled är inställd mellan de 2 säsongerna av Lelouch of the Rebellion under 1-årsgapet, där Britannia sätter press på EU-fronten .

Nu har jag inte tittat på serien ännu men från skärmdumpar ser vi CC i detta klädd i en vit huva och en man som ser ut som Lelouch med Suzaku (efter att ha blivit en riddare) går under ett annat namn med ett av hans ögon täckt. I avsnitt 3 i OVA-serien avslöjades att Julius Kingsley är en hjärntvättad Lelouch. Hjärntvätten är dock något instabil då "Lelouch" återkommer kort, även hans Geass har ännu inte förseglats.

NOTERA: Svaret är korrekt vid tidpunkten för publiceringen. I det bortser vi från framtida händelser, som att producenterna beslutar att göra ytterligare en säsong eller uppföljare.


Den första delen av din fråga besvarades av Memor-X. "Akito the Exiled" är en paus mellan de två säsongerna av huvudshowen.

Den andra delen?

Kanonen är att Lelouch är död i slutet av R2, period.

Det finns en del spekulationer om att han var vagnföraren, att han blev odödlig, etc, men med Guds ord att han är död, resten är spekulationer även om de ändrade sig efter att ha lämnat Lelouchs leende på vagnbänken i skärningen rummets golv.

Så,

  1. Ja, den exilerade Akito är i samma värld som Code Geass, händer i Europa, kronologiskt mellan de två säsongerna av huvudshowen.
  2. Nej, han (Lelouch) ärvde inte sin fars kod.
  3. Nej, Lelouch överlevde inte att hon blev knivhuggen av Suzaku.
  4. Nej, han (Lelouch) är inte vagnföraren, även om många av oss önskade det.
  5. Nej, de fortsatte inte huvudhistorien efter slutet av R2.