Anonim

Song Of Horror Del 4 | Avsnitt 2 | Skräck spel | PC-spel | Full genomgång

Det fanns ett spel som uppträdde i några avsnitt av Nichijou (känner inte till den ursprungliga mangan) där det var en massa cirkulära (trä?) skivor staplade och en liten hammare användes för att försöka slå ut en, och jag antar att objektet är att göra det utan att välta bunten.

Var det här ett spel för serien eller är det ett riktigt spel? Vad heter det?

2
  • Jag tror att det inte var något spel att slå ut den andra !!! : P du måste bara slå ut en av skivorna tills huvudet når botten. om det faller förlorar du
  • @Dimitrimx Jag vet att du inte ska slå den andra personen med blocket (var den enda skärmdumpen jag kunde hitta), genom att "slå ut en", jag menar slå den av stacken.

Spelet heter Daruma Otoshisv.wikipedia (だ る ま 落 と しja.wikipedia)

Låt mig citera japansk Wikipedia, eftersom texten på engelska Wikipedia kan vara felaktig när detta inlägg skrivs.

弾 丸 の 先端 に 形状 が 似 た だ る ま 下 に 、 薄 い 円 柱 を 数 重 ね 、 そ を ら い よ よ よ よ い よ よ い い よ よ よ よ よ よ い い よ い い いで あ る。 胴 を 素 早 く た た く の コ ツ で あ あ。

Grov översättning (jag skulle uppskatta det om någon kan redigera den med en bättre översättning):

(Hoppad över text) Under darumahuvudet är flera tunna cylinderstycken staplade ovanpå varandra. Spelet handlar om att slå de tunna cylinderbitarna från sidan med en klubba en efter en och få ner darumahuvudet utan att resten välter. Tricket är att slå kroppen snabbt.

Bild hämtad från Wikipedia på Fil: Darumaotoshi.JPG