Anonim

Mich'tav Ahavah - Ofra Haza

Nu när identiteten på det experimentella ämnet 1 är känt är jag säker på att författaren placerade några tips i de första kapitlen i mangan.

En av dem tror jag är

När Arata gör ont på knäet frågar hon om det är så som ett tonårssår ska läka.

Vad var det mesta av dem?

Jag märkte en betydande ledtråd i avsnitt 5 när jag tittade om i dub-form på Funimation. Jag fick inte den under mitt första visning av sub på Crunchyroll.

Börja ungefär vid tidpunkten 11:30. Kaizaki har pratat med Hishiro om varför hennes ryggsäck hade tagits. Hon förstår inte varför Rena skulle hata eller vara avundsjuk på henne. Kaizaki inser hur socialt obekväm Hishiro är och kommenterar att hon inte skulle få det. Hon vet redan om sin besvärlighet, och det kala uttalandet gör ont lite. Detta indikerades av tecknad filmblixten som showen ibland använder för ett oavsiktligt ord "attack". // Omedelbart har Hishiro en kort återblick till någon annan som berättar samma sak om hennes oförmåga att "få det". Vad som kan urskiljas i dubben, men som inte var uppenbart för mig när jag först tittade på suben, är att en vuxen kvinna talar till henne med förakt. Jag antog också att den visade personen (bakifrån) var talaren. Med 20:20 i efterhand är det uppenbart att detta istället var Hishiro själv som vuxen.

Jag har märkt andra mindre tips, men jag kommer inte ihåg vad de var eller vilket avsnitt. Det var dock den enda som fick mig att tänka, "Jätte, jag saknade det?!?".

Lägg till ytterligare en ledtråd (fyra dagar efter första svaret). När jag började titta på avsnitt 9, pre-opening poäng:

Honoka och Hishiro pratar om att gå till lunch i slutet av lektionen. Chizuru undrar om Rena, och Honoka säger att hon inte är här idag. De två åker till lunch tillsammans. Hela tiden Ryo satt bredvid Hishiro, och när de lämnar är det tydligt att han iakttog de två. Jag antar att han är glad att se att Hishiro visar oro för en vän. // En annan inträffar nära mitten av avsnittet. An och Ryo pratar på sitt kontor, och An säger tillfälligt "våra ämnen". Första gången tittaren kommer att tänka generellt, som i ämnena för ReLife Corporation. Men nu är det klart att hon menade Kaizaki och Hishro specifikt.

1
  • PS: Dubben är utmärkt. Så är suben, men jag är glad att jag har sett båda. Tja, Funimation är bara upp till avsnitt 9 när jag skriver detta, men jag tänker helt och hållet titta på det hela där.