Anonim

King Arthur officiella soundtrack | Berättelsen om Mordred - Daniel Pemberton | Vattentorn

I Kumos berättelse reinkarnerades 26 varelser:

24 elever, 1 lärare och 1 spindel (som fick de mänskliga minnena från den 26: e eleven, det var Admin D i förklädnad).

Förutom den eponyma huvudpersonen, vem var de andra, och hur är de vid tiden för S-serien?

Om någon vill göra ett ordentligt svar med detaljer eller har korrigeringar kan de göra det, men jag kan ge en grov sammanfattning för tillfället och kanske senare läsa igenom några kapitel och få detaljerna.

Detta kommer inte heller att vara perfekt tidslinje. Jag antar att med S-serien menar du de sidor som börjar med de reinkarnerade barnen, då går jag lite längre än så, till den punkt där de är unga tonåringar eller så, eftersom vissa detaljer jag glömde eller är tvetydiga på tidslinjen tills dess.

Åtminstone för mangaläsare kommer detta att vara fullt av spoilers från light / web-romanen, eftersom det här är allt efter att vår spindel MC lämnar fängelsehålan.

2-4 av dem

dog medan han var ung och är inte viktig för historien. Det var minst 2, men upp till 4. Jag minns inte specifikt, och jag tror att färdigheten som används för att säga att de var döda kan ha varit fel i en eller två av dem, men det har gått ett tag och jag gör det inte kom ihåg och har inte tid att bekräfta just nu.

2 av dem

föddes i ett av de stora kungadömena, inklusive ett av dem var en prins och yngre bror till den med hjälttiteln, och den andra en pojke som återföds som en flicka.

En annan var

född som nästa i rad för den starkaste svärdsmannen

Och alla tre ovan skickades till samma skola, tillsammans med läraren, som

föddes som en älva, barnet till elvens ledare, men jag minns att det var lite mer komplicerat än så.

2 var

född i en liten by och blev äventyrare tillsammans efter att den förstördes och alla andra dödades.

En som blev en huvudperson var

född i en stad som den högst rankade vampyren till den lokala Lord of the Land, och vår MC möter henne som en baby strax efter att ha lämnat fängelsehålan.

En annan viktig karaktär

Föddes som en troll.

De två ovan anslöt sig till MC och går vidare i detalj varför / när är tunga spoilers

De flesta om inte alla andra var

kidnappad av älvor och uppvuxna i sin by, isolerade från världen. Några av dem uppfostrades någon annanstans och hamnade fortfarande i älvbyn, som en från kyrkan tror jag var.

Det är minst 20-24 av de 27 av dem som står för, men jag kan inte minnas mer just nu.

2
  • du glömmer de 3 som togs in av kyrkan, en tjej som slutligen betraktades som en helig och 2 pojkar, en var en ninja och den andra var en till synes normal unge, men hade en långväga kommunikationsförmåga så han planterades vid älvbyn som spion av kyrkan. Det finns också den LN-exklusiva flickan som återföds som en drake och hamnade som prinsens husdjur.
  • Kyrkpojken i älvbyn inkluderades "Som en från kyrkan", men jag påpekade inte spoilers del där. Jag minns verkligen inte de två andra