Anonim

Anime Cracks # 9: Höll dig Väntar va?

2013 meddelade de att det skulle finnas en tredje säsong för Heaven's Lost Property. Inte för länge efter tillkännagav de också produktionsbesättningen, och lite efter det ett meddelande i väntan. Efter det har jag inte kunnat hitta någon information om det.

Är den fortfarande i väntan? Har den avbrutits? Eller något helt annat?

3
  • det borde bli en film, omkring april om jag inte misstag
  • borde inte den här taggen under sora-no-otoshimono?
  • @ShinobuOshino ah visste det bara under det engelska namnet; P

Jag såg den här bilden på senaste manga

och baserat på denna wiki-sida bör den sändas den 26 april 2014 i japanska teatrar.

1
  • 4 Detta är den andra filmen, inte en tredje säsong av anime. Se animenewsnetwork.com/news/2013-10-24/sora-no-otoshimono/…, som säger att filmen ersätter den tidigare tillkännagivna tredje säsongen.

Den tredje säsongen har verkligen avbrutits; istället ersattes den med en film som nyligen har kommit ut. Detta beskrivs av denna ANN-nyhetsartikel.

Sora no Otoshimono Final: Eternal My Maser

Snabb plot / översikt: Scenen öppnar med Zeus förstörelse ovanför Synapse, Tomoki efterlyser Nymph att återvända omedelbart; tyvärr svarar Ikaros att Nymph inte kommer. Tomoki befaller Ikaros att ta honom direkt till Synapse när jordens yta medvetet försvinner. När jag flyger mot Synapse berättar Ikaros för Tomoki en historia hur länge sedan på grund av funktionsstörning hon en gång beordrades av en "pojke" att attackera Synapse av desperation. Påminner om en döende Sugata börjar Ikaros kropp brinna iväg på grund av en enhet installerad i henne när hon närmar sig Synapse utan tillstånd. Med andra tankar beordrar Tomoki Ikaros att gå tillbaka men kan inte eftersom det inte finns någon annanstans att gå till.

(Källa: http://soranootoshimono.wikia.com/wiki/Heaven%27s_Lost_Property_Final:_Eternal_My_Master)