Anonim

Hur man gör Hyun Sau aka Circling Hand Wing Chun

Endeavour är övertygad om att ha en frysning / eldkänsla skulle göra dig starkare än att bara ha en eld, till den punkten att han hade flera barn för att få en som visar en sådan karaktär. Men vid första intrycket verkar det inte vara uppenbart än att ha båda alternativen skulle göra dig starkare än att bara ha en. Nämnde han någonsin några skäl att tro det? Vilka skäl har Endeavour att tänka att ha en frysning / eldkänsla skulle göra dig starkare än att bara ha en brandkul?

Att bara ha en av frysning / eldkänsla har en stor svaghet. Din egen kropp är inte immun mot effekterna av din karaktär. Vi ser detta på sportfestivalen när Todorokis kropp börjar frysa för att han inte använde sin eldkänsla.

Vi ser samma sak också mycket senare i mangan när Endeavors kropp blir för varm när han kämpar mot den nya och starkare Noumu.

Endeavour har alltid varit medveten om sin svaghet och vet vad lösningen är. Om någon hade både eld- och frysförmåga, kunde han vända de negativa effekterna på sig själv. Detta är vad Todoroki gjorde i slutet av sin kamp med Deku.