Anonim

Övernaturlig ASMR | Tagen tillbaka till bunkeren efter att ha skadats

Den konst som All Might besitter kallas All For One. Det är en karaktär som kan överföras från en person till en annan och den får mer kraft varje gång den passeras. All Might gav Deku (Izuku) en del av sin makt genom att få honom att äta ett av hans hår. Om det är så det kan skickas än vad som inte är möjligt för den där egenskapen att skickas till en mängd människor? Säg till exempel en armé.

All Might själv sa:

Efter att jag har gett Izuku mitt hår / DNA har jag blivit mycket svagare

Så det skulle antingen vara en engångs sak, eller så skulle varje ny användare försvaga honom väsentligt så det skulle fortfarande vara ett litet antal och förmodligen av mindre effekt.

2
  • Jag minns dock att den linjen var lite tvetydig. Det är troligt att passera Deku hans makt har försvagat honom, men det kan också bara ha varit utvecklingen av hans befintliga degeneration.
  • Jag tror att han sa att hans styrka sjönk efter att han gjorde det snabb, så jag gjorde den anslutningen, naturligtvis kan det också vara orelaterat. Har vi ett sätt att veta?

Jag tror att ja, allt kanske redan blev svagare som det är men kunde ändå ge bort sin makt. i showen fick det att verka som om 2 personer kallt höll på sig samtidigt som det visas med izuku och alla kanske som tiden överlappade. så möjligen om vi försökte överföra quirk bland två personer kan det möjligen fungera.