Anonim

Otaku Lyrics 301

I Tokyo Ghoul, foderhullar dödades av stickor i bröstet och magen, men då finns det människor som Nishiki som spetsas upprepade gånger och förstörs av Shuu, men han lever fortfarande. Dessutom finns det Kaneki som får de ... skadorna i slutet av del 1, men han lever också fortfarande.

Är Ishida bara inkonsekvent, eller finns det en anledning till detta? Vad krävs för att döda en Ghoul?

Som ni vet har ghouls mycket starka muskler och höga regenereringsförmågor. En ghoul kropp kan skadas av Quinque eller Q kulor.

Huvudkravet för att döda en ghoul är vapen som de som nämns ovan och kritisk skada på en ghouls kropp för att inte ens deras förnyelseförmåga är tillräckligt för att hålla dem vid liv.

Som anges här beträffande svagheterna hos en ghoul,

Ghouls kommer att dö om de får extremt kritiska eller livshotande traumatiska skador som kommer att döda dem innan de har en chans att läka.

Som du beskrev, lever några ghouls fortfarande medan andra inte ens när de fick liknande skador. Det beror på att de är starka förint, de har mer kraft jämfört med andra och kan hantera större skador.

Även om det är sant att Nishiki borde ha dött (eftersom han inte hade ätit ett tag), var Kaneki speciell eftersom han inte bara var en enögd ghoul, som har oöverträffade regenerativa förmågor utan också hade Rize's kagune, som har beskrivits av Ishida som en "kakuja från födseln", vilket betyder att det gör honom starkare än ghouls i allmänhet. Medan han förlorade sitt minne är det möjligt att han överlevde flera impalements av Arima.