Anonim

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

Under Pains förstörelse av Konoha kämpade han mot Naruto. När han kämpade mot Naruto skadade Pain Hinata vilket fick Naruto att bli arg. Efter ett par sekunder av att vara arg började Naruto förvandlas till Kyuubi.

Hur många svansar förvandlade han till? Jag har hört och sett människor säga att han bara har sex svansar, men jag trodde alltid att han fick alla nio. Eller fick nästan nio, tills hans pappa stoppade omvandlingen.

0

Vi ser Naruto nå sex svansar och slåss mot smärta, så mycket är säkert.
Wiki hävdar att efter det ser vi åtta svansar här:

Och senare ser vi Yamatos hand med siffran nio, som han säger att han var för sent.
Men på grund av Minatos störningar ser vi inte Naruto med nio svansar.

Så ja, Naruto har gått på nio svansar (Han ville faktiskt ta bort förseglingen), men vi ser det inte och Minato stoppar det väldigt snabbt.

När Narutos kamp med Pain når sin topp använder Pain en av Sage of Six Paths-rörelsen som kallas Chibaku Tensei och för att övervinna den himmelska kroppen som fångar honom frestas Naruto i 6 svansformar av Kyubi som erbjuder honom full kraft av de 9 svansarna i utbyte mot att riva sönder och Naruto gör det

Tänk nu på att han inte har söndertätat tätningen helt kan det vara 99% trasigt, det vill säga tätningen är fortfarande på plats och innan Naruto bryter tätningen 100% framträder hans pappa och återförslutar Kyubi med hjälp av sitt eget Chakra som han hade lagt till tätningen innan han gick bort vid tidpunkten för Narutos födelse.

Så han når 8 svansar helt och 9 svansar till cirka 99%, också kan vi bekräfta att Naruto nästan helt nådde 9 svansar under striden eftersom Yamatos handflata har tecknet för 9 visas, och han säger att 'det är för sent' ser :

Naruto slåss med smärta får honom att få nio svansar. Men när han fick alla nio dog han inte eller förvandlades till Kyuubi, utan han kontrollerades och tvingades bryta förseglingen. Lyckligtvis förseglade minato sitt återstående chakra i Naruto som barn precis för denna specifika situation så att han återförslutade Kyuubi. Samma som när han förseglade kushina chakra i Naruto för att hjälpa till med kampen Naruto hade med Kyuubi.