Anonim

Koi No Uta [Full With Lyrics]

Jag har försökt hitta den här anime i flera år, senast jag såg den var 2002 när jag var 4. Jag minns att det var på en VHS som vi hyrde.

Det handlade om en rödhårig pojke, som jag tror kämpade mot demoner. Han skulle förvandlas i stil med Yugi Muto till ett större och äldre utseende när han bekämpar demonerna.

Jag kan bara komma ihåg ett avsnitt där han kämpade med en supersnabb vargutseende demon som faktiskt var en ung maratonlöpare som innehades av någon kung av ett gyllene öga om jag minns rätt. Hur som helst, den rödhåriga pojkens huvudperson skulle äta ögat när han besegrar sin motståndare och de skulle återgå till det normala.

Det handlar om allt jag kan komma ihåg, och jag skulle uppskatta all information jag kan få, tack.

2
  • Vi vet inte hur gammal du är. "När jag var 4" säger vi ingenting.

Jag tror att du pratar om denna karaktär Kurama.

Som du vill har han rött hår och ett äldre utseende som du sa. Han kämpar mot demoner. Och det är också mycket gammal anime (1992)

2
  • Kurama kämpade aldrig med en supersnabb varg-utseende demon som faktiskt var en ung maratonlöpare.
  • Du kan alltid skapa ett nytt svar eller redigera gärna mitt svar @HashiramaSenju :)

Jag tror det är Zenki

Zenki verkar vara ett barn som förvandlas till sin sanna och kraftfulla demonform. I de tidiga episoderna behövde Chiaki använda armbandet för att förvandla Zenki till sin sanna form. I det sista avsnittet tillåter dock Zenkis ilska honom att förvandlas till sitt sanna jag. Med hjälp av armbandet och Goki, en annan kraftfull demonanda, kan Chiaki förvandla Zenki till en superkraftig demonanda. Armbandet är inte längre nödvändigt när Chiaki uppnår sina fulla krafter i sista avsnittet av serien. Zenki gillar att äta Karuma Seeds för de är utsökta.