Anonim

Utöver FSN Archer, finns det någon avslöjad Counter-Guardian än han?

Vem vet. Counter Guardians skapas när "hjältar" av den skicklighet och kraft som krävs för att bli en heroisk ande inte lyckas uppnå den berömmelse som krävs för att korrekt stiga upp till tronen, och istället göra ett kontrakt med Alaya i utbyte mot ett "mirakel".

Per definition är då en CG 'någon som vi aldrig har hört talas om' - så vem vet? Förmodligen, bara genom statistik, finns det fler av dem än det finns heroiska andar - så hundratals, tusentals, förmodligen ännu fler.

Prata om de okända soldaterna ...

Enligt Wiki-kategorin "Counter Guardians" på Type-Moon Wikia finns det 4 som namnges men det kan finnas fler, eftersom Krazer nämner att 7 har verkat omskola Primatmord i vissa tidslinjer men vi vet inte namnen på dessa sådana. 2 skapades dock parodi / sidovärken så att de faktiskt inte kan vara riktiga Counter Guardians som Alaya kan distribuera

Hur som helst, de 4 Counter Guardians vi känner till är:

  • EMIYA (Emiya Shirou): vi känner den här varelsen Bågskytt från Ödet / stanna natten. en framtida version av Emiya Shirou

  • EMIYA (Emiya Kiritsugu): Den här från Ödet / Grand Order som en Mördare Tjänare som är Kiritsugu, Shirous adoptivfar

    Assassins sanna namn är EMIYA, Kiritsugu Emiya. En mördare som inkarnerades som en agent för motstyrkan. Ursprungligen var han inte en heroisk ande. Även om han var en individ som mördade många människor som mördare, har hans existens inte graverats i hjältens tron. En av de "imiterade heroiska andarna" kallade också Counter Guardians, och någon som aldrig skulle ha funnits i rätt mänsklig historia. Ändå existerar denna "om det skulle ha varit" nu bara på grund av hotet som försöker förstöra människans historia från dess grundläggande ... bara i Grand Order-fallet. Hans själ kallades ut från kretsen avskräckande som svar på detta hot.

  • Okita Souji: allmänt känd som Devil Saber som först dök upp i parodi manga Koha-Ace. Devil Saber är inte samma sak som Sakura Saber och är som en Alter men inte listad som en.

    Devil Sabre är en motvaktare bildad genom Sakura Sabres andliga grund och tar in en helig gral fylld med sju tjänare. I grund och botten en Okita Alter, hennes uppstigning ger henne stöd från Counter Force.

  • TOHSAKA: visas först som en Bemästra (och inte en tjänare) i Kapsel tjänare vilket var ett sidspel som släpptes med PS Vita-versionen av Ödet / ihåligt Ataraxia. som du kan säga med namnet hon är Tohsaka Rin som blev en Counter Guardian i en värld där Shirou inte

    TOHSAKA är en "mirakulös" heroisk ande född i en världslinje där Shirou Emiya inte blev den heroiska anden EMIYA.

    På grund av sin stora skuld gjorde hon ett avtal med världen för att bli en hjälteand. Efter att ha bestämt sig för att det fanns för många Grail Wars över de olika dimensionerna, och eftersom hon var en relativt ny heroisk ande, fick världen TOHSAKA att förstöra de olika Holy Grails, vilket minskade hennes skuld något för varje eliminerad.

Men på grund av Koha-Ace att vara självmedveten och parodin Kapsel tjänare (dvs. hur världen visas som Seele från Neon Genesis Evangelion) man kunde diskutera om Alaya faktiskt kan distribuera någon av dem

6
  • 1 Det bör noteras att Kiritsugu som framträder som en Counter Guardian kommer från en tidslinje där han inte deltog om det 4: e Holy Grail War och därför aldrig adopterade Shirou.
  • @ IG_42 betyder förmodligen att han kommer från en värld som saknar söt lil 'Ilya
  • Möjligen är det i princip en värld där Iri var Sabres mästare, vilket innebär att Kerry aldrig träffade henne heller, åtminstone i livet. Det är från en Fate / Grand Order-händelse.
  • Det finns minst 7 Counter Guardians som begränsar Primate Murder under vissa tidslinjer.
  • @ кяαzєя heter de eller nämns bara att det finns 7?