Anonim

Kansas City Chiefs NFL Draft 2020 Recap Show med Arrowhead Pride

I Witch Craft Works har jag hört termen "kontrakt" kastas runt en hel del. Ett avtal verkar kunna göras med en stad eller till och med med en person. Så vad är det exakt?

Finns det några fördelar med ett kontrakt? Finns det en gräns för hur många kontrakt du gör? Kan ett avtal ingås med något annat förutom en stad eller en person?

Termkontraktet verkar vara något som kan skydda icke-magiska människor eller ge någon osynlighet så länge de är nära. Jag är inte säker på detta i Witch Craft Works. Så vad är ett kontrakt? Jag är inte säker på om detta ens är korrekt eftersom wikia fortfarande är under uppbyggnad och inte ger någon information.

1
  • Var lite mer specifik, med en specifik referenspunkt när det gäller anime eller manga.

Kontraktet är ett slags avtal som innebär en bindande skyldighet mellan parterna. En annan anime under samma säsong slänger ordet kontrakt (Chunibio, kärlek och andra vanföreställningar), där även förhållandet mellan huvudpersonerna är ett "kontrakt".

I WCWs magiska värld behöver kontraktet inte ha någon fysisk (papper, etc.) form. Endast överenskommelsen och bindningen av magiska krafter räcker.

Så, låt oss undersöka några kontrakt i anime:

  1. Honoka, Evermillion och Ayaka: Evermillion och Ayaka har kontrakt. Ayaka lovar att försvara Evermillions värd (Honoka) och Evermillion lovar att leverera mana till Ayaka. Kontraktets fördelar är till synes oändliga mana till Ayaka, sårabsorption (Honokas sår överförs till Ayaka). Missnöja Evermillion (när Ayaka och Medusa slås samman förlorar Ayaka manan för att hon inte längre är "ren") får kontraktet att stängas av. Det finns en särskild detalj i kontraktet som visades i förra avsnittet, men SPOILERS nog.

  2. Ayaka och Medusa går in i ett slags kontrakt när de slås samman.

  3. Head Workshop Mage and the city: stadskontraktet är nästan en förtrollning. The Mage bunden till staden lovar att använda sin manatillförsel för att skydda civila och rekonstruera staden. Verkstadshäxorna kan inte utöva sin magi om huvudmagaren är ute av manan. När Helgens bomb går av tappas Kazanes mana helt och hennes kontrakt upphävs, vilket får alla verkstadshäxor att förlora sina krafter. Det tar en absurd mängd mana att underteckna-binda-cast detta kontrakt, som det visas i de sista avsnitten, men SPOILERS nog.

Så:

Finns det några fördelar med ett kontrakt?

  • Det finns fördelar och nackdelar med kontrakt.

Finns det en gräns för hur många kontrakt du gör?

  • Det finns ingen gräns för hur många kontrakt du kan få, men du är fortfarande föremål för intressekonflikter (medusa och Ayakas sammanslagning kan också betraktas som ett kontrakt).

Kan ett avtal ingås med något annat förutom en stad eller en person?

  • Okänt, eftersom det inte visas i anime.