Anonim

Unicorn Meditation Grounding and Healing Ritual av Stephanie Small

Genom hela Jägare X jägare vi ser en mängd olika auror, med majoriteten av dem olika beroende på färg och hur de rör sig.

Till exempel är Gon och Killua's vita och avger från sina kroppar ganska snabbt, liknar Saiyans från DBZ. Men om du sedan tänker på Hasukas och Killuas brors auror, är de lila och typ av sippra. Slutligen finns det också chimera-kungens kungliga vaktens aura som är röd och verkligen tentakellik, och ordföranden för jägarföreningen som är i alla färger och strålar utåt i alla riktningar.

Så, är dessa egenskaper bara för publiken att berätta en skillnad, eller ser karaktärerna också dessa olika attribut? Jag vet att de kan ser auror, men ser de det på samma sätt som publiken gör?

Som vi vet kan Gyo användas för att se aura. Förutsatt att den har färg, så ja, Nen-användare bör kunna se en aura och dess färg.

Det är ganska svårt att säga om det verkligen finns en distinkt färg i aura beroende på användare eftersom manga bara är svartvitt. Tittar på Volym 33Omslaget ser du dock följande:

Lägg märke till hur det finns en svag röd aura som omger Kurapika. Djuren är från hans förmåga kallad Emperor Time och du ser att den också är omgiven av en vitaktig aura. Med detta, Jag tror att det är säkert att säga att aura har färg och att de borde kunna se den som den är eftersom det aldrig angavs att Gyo-användare inte kan se auras färg.