Anonim

Patti Smith - Eftersom natten

Så jag kommer ihåg den här scenen från en anime i många år nu men jag kan inte hitta den oavsett vad jag sökte efter.

Här är vad jag minns:

  • Grön (kanske blå? Osäker) långhårig badass kille, med mörka kläder. Han liknar verkligen Sephiroth från Final Fantasy.
  • Installationen är i en futuristisk stad / värld, staden jag minns liknar staden från Akira: flygande bilar, fulla av vägar, ljus etc.
  • Det måste vara en gammal anime, sena 80-talet eller början av 90-talet.

Scenen jag minns tydligt är att den här killen går en tom väg på den staden, men skärmen är full med vägar i alla höjder, byggnader etc. Jag tror att den här killen åtföljs av någon annan på den scenen men jag är inte säker.

Jag försökte hitta den många gånger i fem år eller så, men jag kan inte komma ihåg något annat alls.

Vad är den här anime?

Är detta möjligen den Escaflowne (film)? Den gjordes 2000 och anpassade en TV-anime från 1996.

Folken i filmversionen har långt himmelblått hår och mörka kläder och är den främsta antagonisten (han föddes som Dune of Adom men blev ledare för Black Dragon Clan).

Allen Schezar i samma film, ledaren för Abaharaki (en grupp flyktingar), har också Sephiroth-stil smällar med långt hår och mörka kläder.

Filmen innehåller luftskepp, vägar och ljus.

2
  • den mellersta uppsättningen av skärmbilder till vänster ser killen verkligen ut som Sephiroth med håret och pälsen han har på sig. om jag inte visste bättre och såg den bilden på Google kunde jag förvirra den med ett skärmdump från den animerade versionen av Final Fantasy VII Crisis Core
  • Det kan faktiskt vara det. Inte säker men jag kommer definitivt att kolla in det! Tack så mycket för svaret.