Anonim

Sju dödssynder - Redigera (Full) {HD}

Om du har läst båda mangorna kan man se att de två är ganska lika. Denna likhet är inte bara begränsad till karaktärerna utan också till hur berättelsen spelar ut (t.ex. The Seven Deadly Sins and Lances of Betrayal).

Har det kommit något uttalande om detta från någon av författarna eller personalen som arbetar med respektive manga?

Eller är det så att denna typ av plotline är för vanlig ändå?

3
  • Dessa är inte den enda manga / anime som involverar de sju dödssynderna. Andra inkluderar: - Re: Zero kara hajimaru isekai seikatsu - Fullmetal Alchemist Även om det kan verka lika, är begrepp om konspirationer för att inrama oskyldiga också en vanlig förekomst.
  • Jag läste båda, men förutom några överlappningar på mycket grova begrepp, som de du nämner. Jag tror inte riktigt att berättelserna är något som helst.
  • @ManuelHoffmann det finns mer än några överlappningar. OP: n för MC, Den främsta dåliga killen som verkar är död, visar sig leva senare osv. Frågan med frågan var att någon av författarna arbetade nära varandra för att ha så många likheter. Det kan vara partiskhet från min sida, eftersom det är känt att ibland liknande berättelser utarbetas oberoende, till exempel White House Down och Olympus har fallit: x