Anonim

C.T. FLETCHER 1. KIROPRAKTISKA JUSTERING ÄR GAL

Under säsong 2 av attacken mot titananime ser vi Mike hålla kvar de återstående titanerna för att ge de andra tid att fly och varna andra byar. Men det är en sak som irriterar mig, vad han brottas med?

4
  • Jag har just omprövat den här delen av avsnittet. ODM-redskap kan antingen gripas till: en Titan du attackerar eller omgivningen (som träd, byggnader och liknande). I det här fallet ser det ut som om det har gripits någonstans på Titans övre del, antingen på huvudet, nacken eller axlarna. Eller det kan fästas på ett träd på baksidan som är lika högt som den Titan han riktar sig mot.
  • Men på bilden är handen i botten, eller jag tror att det är en hand
  • Som jag sa kan det också fästas på ett träd på baksidan som är lika högt eller högre som den Titan han riktar sig mot.
  • Efter att ha tittat på det här avsnittet är det enda som är tillräckligt högt för att ta sig till tornet. Det finns träd men de är inte tillräckligt tjocka för att ta tag i dem, och alla de tunna är korta. Mike är 6'6 eller 6'5 men på något sätt är han en av de högsta / största karaktärerna så det skulle behöva vara ett stort träd för att stödja hans vikt.