Anonim

Teflon Sega - Drip N Drive

Jag letar efter en anime jag tittade på på TV. Jag kommer inte ihåg några karaktärsnamn, utan bara historien, som gick ungefär så här:

I anime sprang ett soldatlag till en helikopter för att komma bort från de infekterade robotliknande varelserna. De gick in i hissen, men när de skulle lämna blev en av killarna biten och förvandlades långsamt till en av de infekterade varelserna. Han sa till de andra att lämna honom bakom sig, sedan sköt han sig själv i huvudet innan transformationen var klar. De andra fortsätter på sin flykt, och fler av de robotliknande varelserna kom efter dem. Ytterligare två killar togs ut och bara en tjej och en kille var kvar.

Senare dök en fiende upp, som var någon de kände. Han kunde kontrollera viruset, och det gav honom superkrafter genom att förvandla hans kropps yta till en mekanisk kostym. Han fick order från en kvinna som antagligen hade på sig en labrock. Killen offrade sig själv och räddade på något sätt flickan.

Flickan hamnade i en mycket stor anläggning som ville förstöra både de infekterade robotliknande varelserna och människorna som kunde kontrollera virusets makt. Flickan visste hur man kör, så hon tilldelades som förare till ett lag. Hon var på platsen där de behöll skräddarsydda tankar och / eller stora fordon. Hon visste inte att killen i hennes team som räddade henne fortfarande levde och fängslades i samma anläggning någonstans. Han var medvetslös. När han vaknade hade han tappat sina minnen och han blev också som de infekterade robotliknande människorna. Han hade huvudvärk och han vandrade i anläggningen och försökte hitta en utgång.

När vakterna jagade honom hittade han ett rum där det fanns en cykel skyddad av en barriär och det fanns en kontrollpanel. När han rörde på kontrollpanelen började siffror dyka upp och barriären gick ner. När han rörde på cykeln ändrade den sig själv och ändrades från svart till rött.Han ramlade genom väggen och hamnade där flickan var. När han körde mötte killens och flickans ögon och hans huvud började göra ont igen. Flickan kommer ihåg men killen kunde inte, och när han körde iväg snabbt började en låt spela, med texter som "Det gör ont att komma ihåg dig", eller kanske "Jag kommer inte ihåg dig."

Flickan skickades på uppdrag som förare med ett team för att städa upp ett litet område. Teamet kunde dock inte göra det. De infekterade supermakterna dök upp och dödade alla. De var på väg att döda flickan när hon räddades av en annan kille (säg "Guy # 2") som också var smittad, men han var inte som de andra. Han hade också supermakter och ville döda de onda människorna.

Kille nr 2 räddade flickan och skadades också; han blödde från en axel. Jag kommer inte ihåg om han dödade de onda killarna, eller om han bara undvek dem. De var nära en kyrka, så flickan hjälpte honom att gå och han sa, "Låt oss gå in, vi måste gömma oss.", Så de gick in i kyrkans källare. Kille nr 2 sa att i hörnet fanns en hög med trasiga bitar av trä. Om de flyttade dem skulle de kunna hitta en gammal slang som de kunde få vatten från.

Flickan frågade honom hur han visste så mycket om platsen. Han svarade att han växte upp i kyrkan, eftersom han var föräldralös. Detta startade en flashback för kille nr 2:

Som föräldralös bodde han där med många barn, och det fanns en gammal präst som tog hand om barnen. Kille nr 2 hjälpte till i kyrkans sysslor och städade kyrkan. Han bar ett stort tjockt svart bälte på magen innan han åkte till staden med prästen för att samla välgörenhet.

Det första huset de kom till var en rik kvinnas hus. När hon kom till dörren frågade prästen om hon skulle vara snäll att ge välgörenhet för de föräldralösa i kyrkan. Kvinnan sa till honom att de redan hade frågat förra veckan innan hennes son kom ut och sa att de skulle ge "fadern" lite pengar och de skulle ta lite te. Kvinnan påpekade att hennes son hade ett hjärta av guld och bjöd in prästen in.

Pojken sa att han ville spela ett spel med Guy # 2, som bestod av att ta honom till en bakgata och ta bort bältet innan han slog honom (för att han var föräldralös) och berätta för honom att han skulle dö eftersom ingen älskade honom . En fet man som drog en trävagn med bagerivaror passerade när han såg detta. Han skrek till barnen att stoppa det, och barnen sprang iväg. Den feta mannen kom närmare och Guy # 2 började gråta. Han sa, "Snälla slå mig inte också. Barnen har slagit mig så mycket att jag inte orkar mer." Den feta mannen sa att han inte skulle slå honom och torkade tårarna. Den feta mannen frågade sedan vart han ville gå och tog honom dit. Han gav Guy # 2 lite bröd i gåva, och även om han var väldigt glad, åt han inte det utan tog istället till barnhemmet för barnen.

Några dagar senare mötte den feta mannen honom igen och gav Guy # 2 lite mer bröd och han gick lyckligt. Då drog den feta mannen sin vagn och korsade en stenbro över vatten. Plötsligt började någon skjuta sin vagn från sidan till kanten av bron och han började trycka från andra sidan för att stoppa sig själv och hans vagn från att falla.

De som pressade vagnen var den blonda sonen och hans vänner, för han hade räddat Guy # 2 från att bli misshandlad och de hämnade sig på honom. Den feta mannen och hans vagn gick över kanten. När kille nr 2 kom tillbaka för att tacka honom såg han vad som hade hänt. När han såg den dåligt skadade feta mannen sa Guy # 2 att han visste vem som hade gjort det och han döpte den blonda ungen och hans vänner. De var mycket rika och betrodda, så ett brott som detta kunde inte sättas på dem utan några bevis.

De frågade den feta mannen vad som hände och vem som gjorde det. Han svarar att han inte såg vem som gjorde det, eftersom han pressade från ena sidan och de från den andra. Så de sa till Guy # 2 att han måste svära på Bibeln och säga att den blonda ungen och hans vänner gjorde det, och han gick med på det. Senare kom den blonda ungen till kille nr 2 och bad honom berätta för alla och svär på Bibeln att det var han som drev den feta mannen över bron, för barnets familj gav kyrkan pengar mest, och om han inte gjorde det ' för att inte säga det, skulle de sluta ge pengar till kyrkan och de föräldralösa barnen skulle alla dö av hunger.

Detta gjorde kille nr 2 väldigt ledsen och deprimerad. Han tog sedan skulden på sig själv och sa att han gjorde det för att han ville stjäla det bröd han hade. Någon tid senare fick han reda på att hans äldre syster, som var läkare eller något, attackerades av stadens folk när han återvände hem. De slog henne så illa att hon var täckt av blod och lämnade henne mitt på vägen.

Det var allt han sa om sin historia, och de sov båda i kyrkans källare. Efter att ha vaknat hördes ett högt ljud utanför, så de gick ut och tittade och det kom en stor robot mot dem. Luckan öppnades och det var personen som ansvarade för anläggningen, tillsammans med en forskare som var Guy # 2s syster, som på något sätt fortfarande levde.

Vet någon vad denna anime är?

3
  • Kommer du ihåg om robotarna var animerade med CGI av ganska hög kvalitet? Vid vilken tid tittade du också på den?
  • maby året var runt 2011-14 jag tror att jag inte kan komma ihåg datumet och det här är min första gång som jag ställer en fråga online tack för att du hjälpte mig

Baserat på några av de uppgifter som tillhandahålls skulle jag gissa att det här är Blassreiter. (Se här för avsnitt-för-avsnitt-sammanfattningar: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Blassreiter_episodes)

  • Det har i princip "robot zombies", Demoniacs

  • Anläggningen som du beskriver som vill bekämpa robot-zombies och XAT i Blassreiter verkar likadana.

  • Huvudpersonen i Blassreiter är en av de få Blassreiter-bemyndigade människorna som kämpar mot Demoniacerna snarare än med dem.

  • Det finns en karaktär som var föräldralös och anses vara en "outsider" av samhället och det finns några episoder som är centrerade om en kyrka utanför staden.

  • Människor som har Blassreiter-krafter har en "Blassreiter-form" som i huvudsak är en mecha-form.

Synopsis:

Historien spelas i ett fiktivt Tyskland och handlar om utbrottet av biomekaniska varelser som kallas "Demoniacs", som reser sig från lik och angriper vilda människor. Demoniacerna har förmågan att gå samman med de flesta tekniker inklusive bilar och motorcyklar, inte bara få kontroll över dem utan också förbättra deras prestanda kraftigt. Mot dem står en grupp människor som kallas XAT, Xenogenesis Assault Team, som poliserar dessa Demoniacs i ett försök att hålla freden och upptäcka orsakerna till "Demoniac" -förändringen. Under hela tiden uppträder ett antal mänskligt förvandlade Demoniacs. Vissa använder sina krafter för gott, andra för ont. Man kommer att stiga över alla andra Demoniacs för att bli känd som "Blassreiter"

Jag kommer inte personligen ihåg den flashback-scen som du beskrev långt, men jag såg detta 2008 när det sändes så att mitt minne definitivt har bleknat.

4
  • 1 +1: "(Joseph) tillbringade sin barndom i ett tätt sammansatt samhälle, hjälpte prästen att ta hand om de andra föräldralösa behoven, tenderar till sitt hem och hjälper människor i nöd." Jag tror att flashbacken är i avsnitt 13.
  • @ キ ル ア: Japp. Flashback av Guy # 2 (Joseph) finns verkligen i avsnitt 13, vilket är detsamma som beskrivningen för de flesta delar. Resten av beskrivningen kan komma från avsnitt 12 eller avsnitt 14.
  • tack, jag laddar ner den nu och berättar vad det här är
  • tack alla och särskilt mfoy_ Det är Blassreiter, jag är väldigt fantastisk än dig