Anonim

TOPP 5 PUTTERS AV 2019

Det är tydligt att det finns massor av hjältar som är mer kraftfulla men av någon anledning rankas nedan. Zombieman, Flashy Flash, Child Emperor - alla killar som redan slog monster rankade ovan Demon nivå, medan Smäll tillsammans med sin bror Bomba kunde inte hantera exausted Garou.

Är rankningssystemet inte pålitlig källa för hjältestyrkejämförelse eller så visade Bang fortfarande inte alla sina förmågor?

5
  • Bang avslutade två draknivåhot som också var chefer för monsterföreningen, förmodligen bland de starkaste draknivåhotsmonster som finns. Och om jag minns rätt besegrade han dem med bara ett slag, teoretiskt starkare än de draknivåhot som besegrats av Zombieman, Flashy Flash och Child Emperor
  • "Bang avslutade 2 draknivåhot som också var chefer för monsterföreningen" hänvisar du till några nyligen mangakapitel?
  • nej, till webcomic
  • vilken? kan du ge mig länk?
  • @gokareless Kapitel 72 i webcomic är där det händer.

Som ett tillägg till Pablo's svar:

Följande sida visas i kapitel 72 i webcomic (text spoilers efter):

Strax innan Bang i grund och botten slår flera hot på Dragon-nivån i rad (han tar också ut en hel massa svarta spermier på ett ögonblick), meddelar Bomb Genos att anledningen till att Bang tog honom (Bomb) för att hantera Garou var så att han (Bang) skulle inte av misstag döda Garou. Han var inte där för att Bang inte var tillräckligt stark för att hantera Garou, utan för att Bang var för stark och har problem med att inte döda saker när han faktiskt går all-out.

5
  • Menade du Bomb? Bangs brors namn är Bomb, Blast är hjälteföreningens nummer 1
  • @Pablo Ah, ja, tack.
  • Ironiskt nog i kapitlet om Bombs första framträdande tänker Bomb själv att Bang ringde honom för att han var orolig för Garous makt. Jag antar att författaren glömde bort vad han skrev eller han återkallade det bara senare och ville få Bang att se starkare ut än han gjorde tidigare
  • @Pablo Han kunde helt enkelt vara orolig för att Garou har blivit tillräckligt kraftfull för att Bang skulle behöva kämpa på allvar för att riskera att döda Garou trots sin önskan att inte göra det.
  • Bang är galen @@

Spoilers från webcomic

I webbkomikern besegrar han Fuhrer Ugly och Gums, som är draknivåhot och chefer för monsterföreningen, förmodligen chefer för monsterföreningen är starkare draknivåhotmonster än draknivåhotmonster Child Emperor, Zombieman och Flashy Flash har dödat.

Så i anime och manga har han inte visat allt han kan göra jämfört med webcomic.