Anonim

AKHIR DARI CERITA EPIC HAIKYUU

Jag vet inte när släppdatum för säsong 3 av Haikyuu kommer. Det står att det är i höst eller senare i år. Men om någon vet datumet kan du dela det med mig?

Haikyuu bör släppas som en fallanime. Det finns fortfarande tillräckligt med innehåll kvar för den tredje säsongen. Både manga och anime har tagits emot väl. Haikyuu säsong 3 på hösten. Inte säker på om detta kan tas som en officiell bekräftelse dock.

Även om innehåll för fjärde säsongen kanske inte räcker så kan de bestämma sig för att ta sig lite tid och släppa OVA.

Manga Volumes for Haikyuu. 1-17 Täckt av de första två säsongerna och endast 3 volymer kvar. Manga spoilers och säsong 3 spekulation nedan

Första halvan av säsong 3 kan lätt täckas med Final match mot Ushijima. Det kan sträckas med karaktärsutveckling av båda lagen.
Nekomas väg till National är nyligen avslutad mangabåge och kan fylla den andra delen av säsongen .. Eller vice versa eftersom det näst sista avsnittet vanligtvis har det episka finalmomentet.
Vad jag misstänker är att både Nekoma och Karasuno kommer att spela samtidigt och nå finalen tillsammans. Det ger mer djup till säsongen istället för den linjära berättelsen

2
  • 1 Det är officiellt hösten 2016. (från Haikyuu Anime Official Site (japanska))
  • Häftigt. Bra att veta. Haikyuu har varit en av de bästa höstanimeerna i två säsonger nu.