Anonim

Låt oss spela Naruto Ultimate Ninja Storm 2 (engelska) Del 56: FINALBOSS: Naruto vs Pein 1/2

Det finns två sätt att komma in på berget My boku:

  1. En hemlig väg från Konohagakure
  2. Omvänd kallelse

Så det finns inget sätt (som hittills varit känt) att du reser någonstans och av misstag hamnar på berget My boku. Det visas inte heller på någon karta i något avsnitt.

Jag antog att det är ett annat utrymme eller en annan värld. (Än shinobis)

Så det finns inget sätt (som hittills känt) att du reser någonstans och av misstag hamnar på berget Myōboku.

Enligt Official Character Databook är detta inte fallet, eftersom boken säger att:

(...) det sägs att en gång i taget kommer en resenär som har gått vilse oavsiktligt på den hemliga vägen.1

Men även detta varken bevisar eller motbevisar att det ligger i vår värld. Man kan gå vilse och komma in i någon hemlig väg som leder till en region i denna värld, men att gå vilse kan lika bra leda dig till någon hemlig väg som transporterar dig till en annan dimension.
Jag tror dock att det ligger i vår värld, för "Avskild region" visas skriven på sidan som har information om berget Myōboku. Den här informationen får mig att tro att Mount Myōboku bara ligger i någon region som är mycket dold för omvärlden. Det kan dock lika gärna betyda att den "avskilda regionen" är någon annan dimension.

Så i princip är det okänt om det finns i vår värld eller i en annan, åtminstone nu (kapitel 623).


1 Sida 204, Naruto: The Official Character Data Book

4
  • undrar bara, om Naruto aldrig återvände från mt myoboku (bara en tanke) .. Kan smärta eller någon nå honom med våld ?? Vad är din tanke?
  • 1 Jag tänker det teoretiskt Det kunde vara möjligt. Förutsatt att antingen de visste vägen dit, eller att de hade turen att försvinn och hitta vägen dit.
  • Samma sak gäller med Ryuchi-grottan och Shikkotsu Forest?
  • @ R.J Möjligen kan jag inte vara säker.

Som anges i wiki:

För att en människa ska komma till berget My boku tar det antingen en månads resa på hemliga vägar från Konohagakure eller, om de har ett kallande kontrakt, kan de låta en padda använda Reverse Summoning Technique. Enligt Fukasaku är Mount My boku omöjligt att hitta till fots för dem som inte känner till den hemliga vägen. (Kapitel 409)

Men huruvida det är i en annan dimension eller inte anges inget. Dessutom visas det inte på världskartan över Naruto. Så det kan vara på en okänd plats i denna värld (som på en ö som ännu inte upptäcktes av shin-obis eller som du sa i en annan dimension eller till och med på en annan planet.

1
  • Ja, jag har samma antagande. Tack.