Anonim

मॉरीसिस एक अनोखा खूसूरत भारतीय हिन्दू देश / Marisis Aik Anokha Indian Khubshurat Hindu Country

Det finns flera dolda byar, som ska vara dolda (allt är i namnet ..!) Men alla (åtminstone alla som betyder något) verkar veta var dessa dolda byar är. Eller kan åtminstone lätt ta reda på var de är.

Så varför kallas de dolda byar? Är det mer en "titel" eller "status" för dessa byar?

Den bokstavliga översättningen för Konohagakure no Sato är "Village hidden in the leaves" (inte dold bladby). Här används dolda i betydelsen "omgiven av" eller "innesluten av". Det betyder inte att dessa platser bokstavligen är dolda för världen. Det är liknande för andra byar, som Amegakure no Sato (by gömd i regnet), Sunagakure no Sato (by gömd i sanden) etc.

1
  • Deidara .. inte mindre förväntad av dig :) När jag läste frågan .. Jag trodde att ditt rimliga svar måste ha fått här :)

De är inte bokstavligen dold. Byarna är där för att tjäna sitt land och det är hyresvärden, för att skydda dem från fiender och för att utföra olika uppdrag.

Ninjorna ses inte stå i varje hörn, ändå är de en betydande kraft som kan försvara landet eller fungera som spioner. Det är ungefär som en intelligensbyrå i verkliga livet. Du vet att de finns, du vet var deras huvudkontor är, men de utför någon "dold" aktivitet som inte lätt kan upptäckas av vanliga människor, men ändå är mycket viktig för landet.

2
  • Det finns dock byar som är väl gömda, såsom Kirigakure (Village of the Bloody Mist) och Kumogakure (Village Hidden by Clouds)
  • @ArturiaPendragon: Kirigakure är inte Bloody Mist på länge. Istället översätts det till "Village hidden in the Mist".

Byarna är alla oberoende och var och en har sina egna hemligheter, dolda tekniker osv. Som de skyddar från andra byar. Platserna i varje by, även om de inte är helt hemliga, fördunklas, vilket hindrar dem från att planer eller annan känslig information läcker ut.

Byarna var förmodligen verkligen dolda när de grundades, men blev med tiden mer kända (de är ekonomins centrum för varje land). Byar behöver uppdrag för att hålla sig flytande. De kan förmodligen inte få många uppdrag om de är svåra att hitta.

Att kalla dem "dolda" är troligen en hänvisning till verkliga ninjor som bor i dolda byar, avlägsna bosättningar för ninja i Japan under dess feodala period. Det ger också byarna en viss mystik.