Anonim

Narutos fars namn är Minato Namikaze, och mamma är Kushina Uzumaki. Så varför är Naruto efternamn Uzumaki? Det borde inte vara Namikaze?

5
  • 6 Min gissning, men jag antar att den tredje inte ville att han skulle växa upp som hjältens son som dog. Om han hette Namikaze Naruto skulle det också ge bort att han är sonen till hjälten som dog, eller hur? ; D Inte så intressant på det sättet.
  • Åh ja, jag minns det nu. Den tredje ville inte känna honom om sin far. Det är rätt. Thanhks @ton yeung
  • Skulle inte människor tänka annorlunda än Minato om de visste att Naruto var hans son? Naruto utstod i byn för att han hade de 9 svansarna förseglade i sig så det visar vilken typ av åsikt folk hade med den som slutade vara värd för 9 svansar, och jag tror inte att en "hjälte" är den typen av person som skulle tvinga den typen av öde på sitt eget barn såvida de inte var en åsna, och inte säga att Minato var men hans offer kan ha haft en annan innebörd annars
  • @ Memor-X Jag tror inte att det handlar om 'bild' av Minato. Enligt min mening 3: e ville behandla honom som "normalt barn". Naturligtvis var han inte normal, orsak till 9 svansar inuti honom. Hmmm .. kanske sa man det någonstans men kom ihåg :(
  • Det är trenden. Bleach's Kurosaki Ichigo har hans efternamn, Kurosaki, från sin mor, inte hans far.

I Naruto "Ch.440: A Conversation with the 4th" anges att den tredje Hokage ville ha så lite information om Kyuubi offentligt som möjligt och det är därför ingen, inte ens Naruto borde veta att Minato var hans far. Således fick han namnet Uzumaki istället för Namikaze.

Sida 5: "Om någon visste att du var min son, skulle du ha varit i ständig fara"