Anonim

Ticci Toby- Smärta Ⓧ

Kontrollerade han dem med chakrastavar, med reanimeringsjutsu eller med sin Sharingan?

Han kontrollerade dem med Chakra-stavar. Tobi kontrollerar sina sex vägar med hjälp av en enda svart mottagare inbäddad i vänster sida av var och en av deras kistor, som var dolda för syn.

Tobi kombinerade de reinkarnerade kropparna i Jinchuriki med sina egna "Paths of Pain" Jutsu från Rinnegan. På samma sätt som smärtvägarna som behöll ögonen på hjulet hade varje Jinchuriki en Rinnegan och Sharingan, vilket gav dem fördelarna med Ocular Jutsu. Han förseglar också deras respektive tailed djur tillbaka i deras kroppar, vilket han upprätthåller kontrollen genom den demoniska statyn av den yttre vägen.

Han kanaliserar dock inte Six Paths Techniques genom sina "Pains". Detta beror antagligen på den ansträngning som krävs för att hålla sex svansdjur under hans kontroll.

Mer läsning - Paths of Pain - Tobi

Svart mottagare inbäddad i bröstet av Yugito Ni.

6
  • åh!! Men kunde inte Tobi bara kontrollera dem med sin Sharingan genjutsu? Precis som han kan göra med Kurama..och även när Naruto och Kurama blev vänner och kämpade med tailed djur, kunde han inte bara använda sin genjutsu för att styra till nio svansar?
  • Han kunde. Under Nine-Tails-attacken den dag Naruto föddes kontrollerade Tobi Nine-Tails med sin Sharingan. Men han kan inte kontrollera ALLA Tailed djur eller återuppliva deras värdar med Sharingan. Sasuke kunde dock kontrollera alla Tailed Beasts med sin Sharingan.
  • åh, så i tobi va naruto ... varför kontrollerade inte Tobi nio svansar från Naruto som han gjorde med Kushina?
  • @MartianCactus Du bör kolla in vår chatt för att diskutera teorier etc. Detta är inte ett forum / chattråd. Om du har några andra frågor föreslår jag att du ställer en ny fråga. Om jag har svarat tillfredsställande på din Originl-fråga vänligen "Markera den som korrekt" och rösta om det hjälpte. chat.stackexchange.com
  • @MartianCactus Tobi kunde dra ut Kurama från Kushina inte på grund av hans Sharingan utan för att en Jinchurikis tätning försvagas under förlossningen. Endast med våld och mycket tid kan Tobi ta ut Tailed Beast. (Som de faktiskt gör för andra JInchuriki). Sharingan kan kontrollera ett Tailed Beast, Rinnegan tillåter honom att kanalisera Tailed Beasts krafter genom den re-animerade Jinchuriki.

Tobi använde en jutsu, exklusiv för rinnegananvändare, kallad The Six Path Reanimation Jutsu. Med detta kan han fjärrstyra deras lik liksom deras chakraflöde. För att göra detta använde han chakrastavar, spetsade i liken som överför hans ordning till dem.

notera att han använde denna jutsu på tidigare återanvända lik (via edo tensei) som du kan se med ögonen.

Ett kännetecken för denna jutsu är att dockorna ärver dockspelarens Kekkei genkai.