Anonim

ALINITYS LÅNGTAPPADE COPYSTRIKE SISTER (Thot Patrol)

Vid den sista striden mellan Giorno och Diavolo i avsnitt 38. Diavolo fick stans många gånger och drunknade till floden.

Han överlevde det och kunde fånga kanten på avloppstrappan och höll hans kropp flytande. Dåligt träffade han en inbrottstjuv / hemlös man som knivhuggit honom, han förlorade medvetandet. Strax efter det ser han ut som i en sjukhussäng och en kvinnlig läkare gjorde plötsligt en obduktion mot sin kropp. Mitt i obduktionen blev han plötsligt teleporterad till centrum där han träffades av en bil och sist träffade han ett barn och utan anledning blev Diavolo rädd.

Vad händer precis med diavolo i avsnitt 38 exakt? Enligt Jojo's Wiki, uppgav

Gold Experience Requiem är ett nära håll Requiem-stativ som har en otrolig ökning av både hastighet och kraft jämfört med sin tidigare form. Det utövar också den arkana kraften att återställa någonting till "noll" och effektivt ångra deras handlingar; en makt som trumfar till och med King Crimsons radering / ogiltigförklaring.

Vad jag förstod från showen var att Giornos Gold Experience Requiem satte Diavolo i ett tillstånd där han ständigt var tvungen att uppleva döden om och om igen för alltid. Han skulle dö i ett visst scenario, vakna upp på en annan plats och uppleva sin död också på den platsen och sedan fortsätta vakna på en annan plats ... och så vidare. Från Diavolo-sidan i Jojo-wiki under avsnittet Sista ögonblick står det att

På grund av förmågan hos Gold Experience Requiem är Diavolo fångad i en oändlig dödsslinga; Han fortsätter att uppleva döden om och om igen för evigheten på grund av att han dör och därefter återvänder till punkt noll (före sin död), börjar med att drunkna i den närliggande floden, följt av att bli knivhuggen, obduktion levande och träffad av en bil. Panikerad i väntan på varifrån nästa källa till hans oändliga dödsfall kommer ifrån, är det sista av vad som ses av Diavolo att han ber ett ofarligt barn att komma bort från honom.

1
  • Efter det. Han slog aldrig sanningen om brunnen, döden, vilket orsakade den oändliga dödsslingan. Han "dör" faktiskt aldrig. Han måste fortfarande uppleva smärtan, men han kommer aldrig att dö.