Anonim

Vampire Kisses - Personalized Romance Novel - (For Twilight & True Blood Fans)

I Vampire Knight anime det avslöjas att Senri Shikis far är Rido Kuran och Rido Kuran är Kaname Kurans farbror. Men Kaname och Senri hänvisar aldrig varandra som kusiner eller familj.

Är Kaname och Senri kusiner?

och

Varför heter Senri inte Senri Kuran?

Ja, Senri är kusin till Kaname, och därmed också Yuki. Han hänvisade bara till honom som en kusin en gång under vampyrbollen. Här berättar han för Rima att han ska stödja sin kusin.

Jag kommer inte ihåg att det någonsin har avslöjats varför de inte hänvisar till varandra som familj, detta kan bero på den förvirring som skillnaden i efternamn kan orsaka.

Anledningen till varför han har sitt mammas namn och inte hans faders namn har inte heller avslöjats. Detta är vanligtvis föräldrarnas val.

När du gifter dig väljer du vilket namn du vill fortsätta eller om du vill hålla dina namn separata för jobbändamål (som några av mina lärare gjorde). Vissa familjer behöver en manlig arving så mannen tar på sig kvinnans efternamn för att bedriva familjeföretaget. För det mesta tar kvinnan dock mannens efternamn. Barn har inte riktigt ett val i frågan och oftast får de faderns efternamn (förutom om han accepterades i kvinnans familj i vilket fall de får kvinnans efternamn). källa