Anonim

!!! NYHET Mortal Kombat Movie Teaser 2013 720p

I en TYPE-MOON Ace 7-10 års jubileumsintervju ställdes Nasu Kinoko, Takeuchi Takashi, Urobuchi Gen ett antal frågor. medan jag letade efter någon intervju om Alexanders namnval för ett annat svar här kom jag över detta (kan behöva utöka referens 8)

F: Att ha den "svarta" som huvudpersonen och den "vita" som skurken är en uppfriskande idé. Vad sägs då om den röda Sabre (Sabre Extra), som dök upp i Ödet / Extra?

Uro: Den karaktären är helt frånkopplad från de andra Sabrarna. Personligen såg hon ut som en kvinnlig Gilgamesh för mig.
Nasu: Om jag hade skrivit Fate / Zero, skulle Iskandar ha varit en karaktär som Red Saber. I mina tankar kan jag bara se Iskandar som en värdig motståndare till Gilgamesh, men Iskandar Urobuchi skapade var en utmärkt, vild och aldrig tidigare skådad karaktär som jag aldrig kunde ha tänkt på. Men jag vill överträffa honom på något sätt, så kanske Red Saber föddes ur min strävan att skapa en annan tyrann än Iskandar.

Bara från kommentarerna från Nasu och Urobuchi skulle jag misstänka att när frågan talar om "svart" och "vit" menar de de alternativa formerna av Saber-Arturia, Saber-Alter (svart) och Saber-Lily (vit) men jag känner inte något öde / arbete som har Saber-Alter som huvudperson och Saber-Lily som skurken.

Jag är också medveten om Saber of "Black" men eftersom Nasus kommentar tror jag talar om Saber-Nero med tanke på hennes rykte snarare än Saber av "Red" skulle jag anta att han inte talar om Ödet / Apokryfa karaktärer

Jag undrar vem dessa "svarta" och "vita" karaktärer är och var de visas i rollerna som nämns i frågan?

Referens: Vänster är Saber-Alter, höger är Saber-Lily

Genom att ta hänsyn till den tidigare frågan är innebörden ganska tydlig.

OK då ändrar vi ämnen. Sabre har många alter ego som Sabre Alter och Sabre Lily. Hur ser du dem, Urobuchi?

Uro: Vad jag föreställer mig är att för Saber Lily-berättelsen, i Fate / stay night, blev Saber helt misshandlad av Caster, och så blev hon en av sina tjänare. Liksom, tänkte hon "Jag skulle ha det bättre med Caster än med Shirou." (Skrattar)

Nasu: Jag tänkte aldrig på det. Intressant. Så med andra ord representerar den vita klänningen hur både hennes kropp och själ har tämjats av Caster. Så Lily är verkligen som en "lilja" för Caster ... din galna jävel, du gjorde det igen ...

Takeuchi: Lilys design inspirerades av klänningen hon bar när Sabre fångades av Caster. Sedan fyllde vi det bara med feminina kvaliteter som Sabre saknade och det blev vad det är nu. Så i princip tror jag att Urobuchi verkligen slog det nära märket.

Uro: Verkligen?! Lily såg ut som en skurk för mig från det ögonblick jag såg henne. Föreställ dig att hon dyker upp bakom Caster och verkligen arbetar på klackarna! Att bara tänka på det blir mig upphetsad!

Takeuchi: Men när det gäller skurkar, har vi inte redan Alter?

Uro: Nej, hon är inte en skurk, hon är en mörk hjälte.

Nasu: Alter är en idealist som håller fast vid sina egna värderingar trots att hon blivit svart. I det avseendet är hon inte en ren skurk.

Uro: Till exempel är Alter som hur Hakaider var i Mechanical Violator Hakaider (* 8). Och Lily är fienden hon skulle möta. Rynkorna i ögonvinklarna är ett bevis på det. Hon skulle lysa som en skurk.

^ (Denna del är mest relevant i det hypotetiska "Black vs. White" -scenariot mellan Urobuchi och Nasu)

Nasu: Sedan, efter att ha besegrat Lily i strid, hoppade Alter på en motorcykel i den sista scenen och åkte iväg i solnedgången. Då skulle berättelsen komma in: "Hon är en modern riddare, som lever i en värld av mörker!" (* 9)

Takeuchi: Motorcyklar åt sidan, (skrattar) Jag tycker att det vore intressant att lägga kött till Lilys karaktär på det sättet.

Det är verkligen ett som du antog, men intervjuaren nämnde bara hypotetisk möjlighet till serier där Saber Alter som huvudperson och Saber Lily som antagonist skulle vara en uppfriskande berättelseidé.