Anonim

REACH för att förhindra självmord

I Fullmetall alkemist, när Al och Ed försöker få tillbaka sin mamma med Alchemy, förlorade Ed sin ena arm och ett ben, och Al förlorade sin kropp. Sedan ser vi Ed ha en metallarm och ett ben, och Al med en stor rustning.

Varför en stor rustning och inte en normal mänsklig storlek?

Eftersom allt Ed gjorde var att fästa Als själ i rustningen, gjorde han inte rustningen. Faktum är att rustningen redan var i källaren

Som du kan se, bakom Ed och Al finns två pansaruppsättningar. I anime från 2003 finns det till och med ett skott av dessa i den första episodens inledande scen.

Medan bilden inte riktigt är klar vet vi att detta är Als rustning, efter att Ed återvänder från porten, rustningen han använder för att binda Als själ faller bredvid honom

Med tanke på var det faller och vinkeln kan vi utesluta den andra rustningen som ligger bakom Al.

Här är scenen ifråga från Broderskap på Youtube

Du kan se att efter att rustningen faller, kryper Ed till den och drar blodförseglingen. Utöver det gör bindning av Ed ingen mer alkemi mot rustningen.

Eftersom bindningen kostade Ed sin arm även med den unika egenskapen där han kan göra transmutationer utan en cirkel, kan han inte göra det utan en annan arm. Så även om Ed ville förvandla rustningen till en bättre form, kan han inte och (efter den första chocken) var Al mer orolig för att Ed förlorade så mycket blod att han såg ut som han såg ut nu.