Anonim

5 galna NFL-rörelser som kommer att hända den här säsongen

I Öde serie, vad skulle hända om en mästare vann Holy Grail War men inte hade någon önskan om Holy Grail och inte förstörde den? Vad skulle hända då?

Helt enkelt kommer tjänaren att kräva att deras önskan beviljas

Även om de är för kraftfulla för att kunna kontrolleras av människor, är de bundna av tre kommandotryck, som representerar mästarnas "rätt att härska" över dem, med lydnad gentemot kommandotavlorna som det "absoluta villkor som krävs för materialisering." På grund av utsikterna att få en önskan från Holy Grail, det fungerar också som ett incitament att samarbeta med Mästaren

Källa: Tjänare> Natur (4: e stycket)

Tjänare kallas från hjältens tron ​​med löfte om att deras egen önskan beviljas och som Rin förklarar i den visuella romanen till Shirou är det bara tjänarna som kan använda den heliga gralen som sådana mästare som vill att deras egen önskan ska beviljas. har 1 kommande förtrollning kvar för att tvinga tjänaren att bevilja sin önskan över tjänarna.

Vissa tjänares önskan beviljas genom att kallas till som Diarmuid Ua Duibhne som ville tjäna en herre igen, medan med vissa mästare är inte önskan från graalen deras mål som Waver som ville vinna som ett bevis på att hans var lika bra för en magus som de från blodlinjefamiljerna medan Tohsaka Tokiomi ville använda graalen som ett sätt att nå roten, inte att önska sig en väg dit. man kan också misstänka att Einzberns ville ha detsamma eftersom det var där de skulle återkräva 5: e magin.

emellertid efter det tredje Fuyuki-kriget, även om en mästare eller tjänare inte hade någon önskan från graalen, skulle det vara standard till Angra Mainyus eftersom hans redan var i färd med att beviljas. efter den punkten var mer Angra Mainyu som använde graalens makt för att bevilja själva önskan (dvs. hur processen för Kiritsugus önskan beskrevs för honom i Öde noll)

I händelse av någon önskan skulle jag misstänka att energin skulle sparas och ett nytt Holy Grail War skulle börja tidigare. det här är ungefär som vad som hände mellan 4: e och 5: e kriget, men en del av den energin spilldes ut i form av Black Mud men det fanns fortfarande tillräckligt för att minska väntetiden till nästa krig till mindre än ett decennium.

dock är chansen att ingen önskar mycket väldigt mycket låg. Diarmuid var förmodligen ett sällsynt fall för att inte ha en önskan efter kriget, så det kommer sannolikt alltid att finnas en tjänare som vill att deras önskan ska beviljas medan mästarna faktiskt väljs av graalen. medan valprocessen inte är tydlig kan vi tro att de alla måste önska graalens användning. Shirou som valts kan förklaras av hans ideal att vara en hjälte