Anonim

Sasuke Meets Reanimated Itachi English Dubbed

Använde Madara Izanagi eller Izanami och om ja, hur hade han två Rinnegans? Om någon använder Izanagi förstörs Sharingan, eller hur? Om han använde Izanagi, skulle han bara ha en Sharingan kvar och sedan utvecklades det till Rinnengan. Hur har han två Rinnengans?

5
  • Bara en FYI, detta flaggades för låg kvalitet eftersom det är så kort. Det kan vara värt att redigera det för att klargöra vad du frågar och ge bakgrund. Det hjälper definitivt att visa att du har gjort lite tidigare forskning.
  • Han använde Izanagi för att lura döden ... Jag tror att hans Sharingans bara utvecklats till Rinnegan.
  • Jag röstar för att lämna detta öppet. Jag förstår verkligen inte hur denna fråga förtjänar den för breda kategorin. Den har det specifika sammanhanget som listas direkt i frågetiteln. Och själva frågan lägger till lite mer sammanhang.
  • @KazRodgers Verkar ha redigerats sedan. Före redigeringen var det verkligen inte lika tydligt. Men jag drog tillbaka min röst nu.
  • Jag skulle säga att han fejkade sin död genom att rådgöra med ett antal tvåloperaförfattare här i USA. ber att någon ser humor i detta

Spoilervarning för om du inte har avslutat manga eller anime

Madara använde Izanagi för att fuska döden (precis som jag sa i kommentarsektionen). Den andra delen som jag sa var fel. När han kämpade mot Hashirama bit han av en del av sin (Hashiramas) arm, sedan efter hans "död" kräkade han upp köttbiten och implanterade den i sina sår, vilket lät honom aktivera Rinnegan (i båda ögonen).

Du bör komma ihåg att Hashirama är Ashuras reinkarnation och Madara är Indras (Ashura och Indra är The Sage of Six Paths barn), vilket är anledningen till att han i första hand kunde väcka det (Rinnegan).

Rinnegan kan typiskt väckas genom att få Hagoromos chakra antingen genom att reproducera det från att kombinera chakrat av Hagoromos söner, Indra och Asura, eller genom att direkt ta emot chakra från Hagoromo själv.

Också,

Madaras Sharingan blev inte Rinnegan förrän decennier senare, i slutet av hans naturliga livslängd; detta också till synes återställde synen förlorad från hans användning av Izanagi.

Så han väckte inte det direkt. (Den andra delen av din fråga besvaras också ovan).

Källor:

  • Naruto volym 71: I Love You Guys
  • Rinnegan
8
  • 1 -1 för, var svarade du varför hade han 2 rinnegan och inte 1?
  • @AnubhavGoel, han aktiverade Rinnegan på båda ögonen när han implanterade Hashiramas kött i honom.
  • @AnubhavGoel, jag redigerade just mitt svar.
  • 1 @AkiraMahisaseru så enligt den logiken borde även Naruto ha väckt Rinnegan. Rinnegan kan endast uppnås om man har Sharingan.
  • 1 @MilapJhumkhawala Du har åtminstone mestadels rätt, men det enda som slänger allt detta är den enda kommentaren om vilken makt naruto fick från visman om sex vägar, specifikt med tanke på min Madara "så man fick Senjutsu av de sex vägar ". Så Naruto fick ett nytt Sage-läge, vilket betyder att det är möjligt att han faktiskt inte fick sex vägar chakra, och märket var helt enkelt ett sätt att använda Planetary Devistation utan kostnad.

Han förseglade Izanagi i ögat före striden vilket innebar att om han dog skulle det aktivera och föra honom tillbaka, så i teorin kunde han ha använt sin gamla Sharingan innan han fick den eviga mangekyo, trots allt såg vi Danzo göra det med en Sharingan i armen för att offra snarare än den han hade i huvudet. Så varför kan inte madara ha gjort detsamma.

Naruto Wiki

Mangekyō Sharingans användning och aktivitet belastar användaren själva mycket, bär på användarens kropp och orsakar försämring av deras syn tills slutligen överanvändning gör dem blinda.

Som det är fallet med Izanagi. Izanagi tar på samma sätt bort vanlig mangekyo Sharingan.

Deras vision kan återställas genom att ta emot den transplanterade Mangekyō av en Uchiha med starka blodband - helst ett syskon - och därmed väcka så kallad Evig Mangekyō Sharingan. Den eviga Mangekyo sammanfogar designen av transplanteraren och transplanterarens ursprungliga Mangekyō. Deras Mangekyo-baserade förmågor förstärks och de ** lider inte längre av några negativa biverkningar av användningen **. Enligt Madara är den eviga Mangekyō Sharingan ett bevis på att Uchiha fortsätter att söka efter något trots att han upplever stora förluster.

Så, Madara hade evig mangekyo Sharingan som han aldrig efter Izanagi. Således kunde han ha Rinnegan i båda ögonen.

2
  • 1 Formatera ditt svar för att visa nödvändig information. Det aktuella läget för detta inlägg är bara en kopia-klistra in från en webbplats och inget mer. Detalj och rätt formatering gör ett svar önskvärt.
  • 1 Detta svar validerar inte riktigt uttalandet att ha två Rinnegan. Det står inte ens något om Izanagi heller. Detta speciella extrakt handlar om synåterställning efter överdriven användning av Sharingan, vilket leder till att ögonen försämras.