Anonim

Bowflex® Framgång | Max Trainer®: Jay

Jag har tittat på Naruto online och det finns inga avsnitt tillgängliga att titta på efter 301, även om jag vet att det finns ett stort krig mot det avsnittet. Finns det fler Naruto-avsnitt? Människor har sagt att det finns ett avsnitt 700, men är det allt manga?

7
  • Det finns Naruto 220 avsnitt och Naruto Shippuden sänds fortfarande har mer än 400 avsnitt. Manga slutade vid kapitel 700 och efter det hittills finns det 700 + 10 manga kända som Naruto Gaiden: The Seventh Hokage
  • Känner du till några webbplatser som jag kan hitta alla avsnitt på?
  • anime-planet men jag är inte säker på att du kommer att kunna se alla avsnitt, de kan debitera dig, de kanske inte, men det mesta av avsnittet är gratis att titta på.
  • Och här är en webbplats som strömmar anime
  • @Narutorules Jag tror att du letar efter engelska dubbade avsnitt. Så vitt jag vet är engelska dubbade versioner inte tillgängliga efter avsnitt 300. Det är dags att du måste byta till engelska subbed-avsnitt.

Det finns 220 avsnitt i Naruto original anime-serien, som har slutförts. Sedan Naruto Shippuden, som totalt har 500 avsnitt. Serien slutade sändas den 23 mars 2017.

Du kan strömma och titta på anime från anime-planet eller någon annan anime-streamingwebbplats. Vissa av dem kan debitera dig, andra kanske inte. Bästa sättet att se Shippuden är på Crunchy Roll.

Det finns 700 mangakapitel och ytterligare 10 kapitel i Naruto: The Seventh Hokage and the Scarlet manga, som ligger flera år före det sista kapitlet (volym 72) i Naruto.

Med avslutningen av Naruto har vi nu sin avknoppning / uppföljare, Boruto: Naruto Next Generations. Detta sänds för närvarande på Crunchy Roll och är 18 kanonepisoder i när jag skriver detta. Även mangan finns att läsa för alla purister.

1
  • väl ingenstans nära 700 avsnitt är lite överdriven. Jag menar att det finns totalt 639 avsnitt av naruto. 220 naruto + 419 naruto shippuden

För en fråga med ~ 60 000 visningar tyckte jag att detta var förvånansvärt ouppdaterat. Community stötte på det i mitt flöde och jag bestämde mig för att svara.

Naruto the Anime, som det definieras, innehåller två serier, 11 filmer och över ett dussin OVA. Hela listan finns här Lista över animerade Naruto Media

Den första Naruto-anime-anpassningen hade premiär i Japan på TV Tokyo den 3 oktober 2002 och sprang för 220 avsnitt fram till dess avslutning den 8 februari 2007. Det ledde till ett första timeskip på två år. Tre filmer släpptes också med originalanime.

Naruto: Shippuden är uppföljaren till den ursprungliga Naruto-anime och täcker Naruto-mangan från volym 28 och framåt. TV-anpassningen av Naruto: Shippuden debuterade i Japan den 15 februari 2007 på TV Tokyo och avslutades den 23 mars 2017. Serien gick totalt 500 avsnitt. Det fanns ytterligare åtta filmer som åtföljde serien, varav den sista satte scenen för Narutos sons solo-serie, Boruto: The Next Generations som för närvarande sänds. (5 avsnitt och räknar).

Således finns det inget avsnitt 700 sedan Original-körningen och Shippuden är separata serier. Totalt antal episoder av Naruto slutade kl 720 avsnitt. Boruto anses inte ha samma kontinuitet eftersom Kishimato inte längre skriver serien utan är mer en handledare.

Du måste följa Naruto Shippuden English Dub-avsnitt. För närvarande ligger de engelska Dub-episoderna långt efter de japanska episoderna vad gäller anime. Som @mirroroftruth sa är Manga det senaste avsnittet.

Men på engelska Dub är det senaste avsnittet 301 och fler kommer upp. Nästa förväntas sändas den 11 juli. Så du måste ha tålamod.

När det gäller japanska är den senaste som sänds ännu avsnitt 418.

Nu när Shippuden äntligen har upphört kan jag säga med säkerhet att ...

Original Naruto-serien har 220 avsnitt.

Naruto Shippuden har exakt 500 avsnitt.

För att inte tala om att 40% av Naruto och Naruto Shippuden är fyllmedel.